KotiMielenkiintoinenTattari saa unohtumattoman maun: kokeile puuroa tämän aromaattisen mausteen kanssa

Tattaripuuro on venäläisen keittiön perinteinen ja terveellinen ruokalaji.Sen makua ja aromia voi kuitenkin parantaa huomattavasti yhdellä yksinkertaisella mausteella, kurkumalla.

Tämä kirkkaan mausteinen jauhe ei ainoastaan anna puurolle runsaan kultaisen sävyn, vaan täyttää sen myös upealla aromilla ja mausteisella jälkimaussa.Tattaripuuron keittäminen kurkumalla on loistava tapa monipuolistaa tavallista ruokavaliota.

VAIHE 1: Huuhtele tattarirouheet huolellisesti ja aseta ne syrjään siivilään valumaan ylimääräinen neste pois.

VAIHE 2: Levitä tattari kuivalle paistinpannulle ja kuivaa se keskilämmöllä lisäämättä öljyä.

VAIHE 3: täytä tattari vedellä suhteessa 1 osa rouhetta ja 2 osaa nestettä.Jos pannulla on matalat reunat, kaada tattari pannulle.

VAIHE 4: Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä ja lisää suolaa maun mukaan.

VAIHE 5: 5 minuuttia ennen kuin puuro on valmis, lisää puuroon sulatetun voin ja ruokalusikallisen kurkumaa.Sekoita huolellisesti.

VAIHE 6: Sammuta lämpö, peitä kattila pyyhkeellä ja anna puuron hautua 10-15 minuuttia.

Kurkuman lisääminen tekee siis tavallisesta tattaripuurosta todellisen herkun, jolla on kirkas maku ja aromi.Runsas kultainen väri ja kurkuman mausteiset vivahteet antavat ruokalajille erityistä hienostuneisuutta ja tekevät niistä todella ravintolamaisia.Kokeile tätä yksinkertaista reseptiä, ja tattarista tulee yksi suosikki lisäkkeistäsi!