KotiMielenkiintoinenTattari saa unohtumattoman maun: kokeile puuroa tämän aromaattisen mausteen kanssa

Tattari saa unohtumattoman maun: kokeile puuroa tämän aromaattisen mausteen kanssa

Tattaripuuro on venäläisen keittiön perinteinen ja terveellinen ruokalaji.Sen makua ja aromia voi kuitenkin parantaa huomattavasti yhdellä yksinkertaisella mausteella, kurkumalla.

Tämä kirkkaan mausteinen jauhe ei ainoastaan anna puurolle runsaan kultaisen sävyn, vaan täyttää sen myös upealla aromilla ja mausteisella jälkimaussa.Tattaripuuron keittäminen kurkumalla on loistava tapa monipuolistaa tavallista ruokavaliota.

VAIHE 1: Huuhtele tattarirouheet huolellisesti ja aseta ne syrjään siivilään valumaan ylimääräinen neste pois.

VAIHE 2: Levitä tattari kuivalle paistinpannulle ja kuivaa se keskilämmöllä lisäämättä öljyä.

VAIHE 3: täytä tattari vedellä suhteessa 1 osa rouhetta ja 2 osaa nestettä.Jos pannulla on matalat reunat, kaada tattari pannulle.

VAIHE 4: Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä ja lisää suolaa maun mukaan.

VAIHE 5: 5 minuuttia ennen kuin puuro on valmis, lisää puuroon sulatetun voin ja ruokalusikallisen kurkumaa.Sekoita huolellisesti.

VAIHE 6: Sammuta lämpö, peitä kattila pyyhkeellä ja anna puuron hautua 10-15 minuuttia.

Kurkuman lisääminen tekee siis tavallisesta tattaripuurosta todellisen herkun, jolla on kirkas maku ja aromi.Runsas kultainen väri ja kurkuman mausteiset vivahteet antavat ruokalajille erityistä hienostuneisuutta ja tekevät niistä todella ravintolamaisia.Kokeile tätä yksinkertaista reseptiä, ja tattarista tulee yksi suosikki lisäkkeistäsi!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Täytyy myöntää, että en ole ennen kokeillut kurkumaa tattaripuuron valmistuksessa, mutta tämä resepti kuulostaa niin herkulliselta, että täytyy ehdottomasti kokeilla! Kiitos vinkistä!

  2. Tattaripuuro on todellinen herkkuni! Rakastan kurkuman antamaa kirkasta makua ja upeaa aromia, joka tekee tästä ruoasta todella herkullisen. Resepti on helppo ja lopputulos on aina ravintolatason herkku. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

  3. Tattaripuuro kurkumalla on todellinen herkkusuu-unelma! Tässä reseptissä juuri oikea määrä mausteita tekee tattaripuurosta ravitsevaa ja herkullista. Kiitos vinkistä!

  4. Tämä resepti näyttää todella herkulliselta! Uskon vahvasti, että kurkuma todella voi tehdä ihmeitä tattaripuurolle. Aion ehdottomasti kokeilla tätä kotona ja yllättää perheeni uudella herkulla. Kiitos vinkistä!

    • Kurkuma on todella tehokas tattaripuuron maustaja ja sen terveysvaikutuksista on runsaasti tieteellistä näyttöä! Kurkuma sisältää voimakasta antioksidanttia kurkumiinia, jolla on monia terveyshyötyjä, kuten tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia ja vastustuskyvyn parantamista. Lisäämällä kurkumaa ruokiin voit siis samalla nauttia sen monista terveyshyödyistä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tattaripuuroa kurkumalla ja nauttia sen maukkaasta ja terveellisestä yhdistelmästä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten