KotiKeittiön niksitTarttumattomat paistinpannut on helppo puhdistaa: 4 kotikonstia kokeneilta emänniltä

Tarttumattomat paistinpannut on helppo puhdistaa: 4 kotikonstia kokeneilta emänniltä

Kiiltävät ja hyvin huolletut keittoastiat – eivät ole vain esteettinen ilo, vaan myös tae maukkaista ja ruokahalua herättävistä ruoista.Ajan myötä tarttumattomiin pannuihin ja kattiloihin voi kuitenkin muodostua sitkeää nokea, joka kestää sitkeästi tavanomaisia pesuaineita.

Tällaisina aikoina on tärkeää, että käytettävissä on hyväksi havaittuja ja turvallisia puhdistusmenetelmiä turvautumatta koviin kemikaaleihin.Tässä julkaisussa opit neljä edullista ja ympäristöystävällistä tapaa, joilla voit palauttaa astiastosi täydellisen kiillon vahingoittamatta terveyttäsi tai ympäristöä.

Huomaa ensinnäkin alkoholin monipuolisuus.Tästä edullisesta tuotteesta voi tulla korvaamaton apulaisesi taistelussa kevyttä nokea vastaan.Liota puuvillakiekot tai pehmeä liina alkoholiin ja työstä lika varovasti.Alkoholi liuottaa tehokkaasti plakkia jättämättä jäämiä tai raitoja.Huuhtele astiat sen jälkeen huolellisesti vedellä, ja ne loistavat puhtaina.

Kokeile toiseksi sinappijauhetta.Tällä harmittomalla ainesosalla on lieviä hankaavia ominaisuuksia, joten se sopii erinomaisesti noen poistoon.Levitä jauhetta kosteaan astianpesusieneen ja aja sillä varovasti tarttumattoman pinnoitteen lian yli.Sinappi poistaa nokea hellävaraisesti vahingoittamatta pintaa.Huuhtele sitten astia huolellisesti vedellä, ja se kiiltää puhtaana.

Kolmanneksi, etsi perunatärkkelystä – tämä yksinkertainen ja edullinen ainesosa voi tehdä ihmeitä.Kaada 2-3 ruokalusikallista tärkkelystä kattilaan, kaada 200ml vettä jauheen päälle ja laita se tuleen.Kuumenna neste tärkkelystä sekoittaen ja anna sen kiehua 25 minuuttia.Tyhjennä, pyyhi kuivaksi pehmeällä liinalla ja huuhtele pesuaineella ja vedellä.Perunatärkkelys liuottaa ja poistaa tehokkaasti jopa tunkkaisen noen.

Neljänneksi, ajattele yksinkertaista ja edullista ruokasoodan ja ruokasuolan seos.Kaada vettä kattilaan, lisää yksi ruokalusikallinen kumpaakin suolaa ja ruokasoodaa, sekoita ja keitä 5-10 minuuttia.Kun se on jäähtynyt, poista noki varovasti pehmeällä sienellä.Tämä turvallinen seos auttaa puhdistamaan keittoastiat tehokkaasti ilman voimakkaita kemikaaleja.

On siis helppoa, turvallista ja ympäristöystävällistä palauttaa täydellinen kiilto astioihisi käyttämällä edullisia ainesosia, joita löytyy varmasti jokaisesta kodista.Alkoholi, sinappijauhe, perunatärkkelys, ruokasooda ja suola – näistä yksinkertaisista keinoista tulee uskollisia apulaisiasi taistelussa sitkeää likaa vastaan.Kokeile itse!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Täytyy myöntää, että nämä kotikonstit kuulostavat todella käteviltä ja ympäristöystävällisiltä! Monesti kaupan tehokkaat pesuaineet tuntuvat niin voimakkailta ja haitallisilta. Todella hyvä vinkki sinappijauheen käytöstä, sitä en ole kokeillut! Kiitos vinkistä.

  2. Tarttumattomien paistinpannujen puhdistus on todella tärkeää keittiön hygienian kannalta. Olen itse käyttänyt sinappijauhetta pannujeni putsaukseen ja tulokset ovat olleet loistavia! Tärkeää on löytää luonnonmukaisia ja tehokkaita tapoja pitää keittoastiat puhtaina ilman haitallisia kemikaaleja.

  3. Tarttumattomista paistinpannuista huolehtiminen on todellakin tärkeää. Itse olen käyttänyt sinappijauhetta puhdistuksessa ja se toimii tehokkaasti ilman kovia kemikaaleja!

  4. Tarttumattomien paistinpannujen puhdistaminen voi olla todellinen haaste, mutta nämä kotikonstit kuulostavat todella käteviltä ja ympäristöystävällisiltä vaihtoehdoilta! Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla näitä niksejä seuraavan kerran ruoanlaiton jälkeen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten