KotiSiivousvinkitSuolaliuos pelastaa päivän: esi-isiemme hyväksi havaittu perinne lattioiden moppaamisesta

Suolaliuos pelastaa päivän: esi-isiemme hyväksi havaittu perinne lattioiden moppaamisesta

Jokainen kotiäiti haaveilee kodin viihtyisyydestä, puhtaudesta ja harmoniasta.Ihanteellisen kodin luominen – ei kuitenkaan ole vain järjestyksen ylläpitämistä, vaan myös huolehtia asunnon positiivisesta energiasta.Ennen vanhaan lattioiden puhdistaminen oli erityisen tärkeää.

Hämmästyttävää kyllä, tavallinen keittiösuola voi olla apunasi tämän tavoitteen saavuttamisessa.Sillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia tilan puhdistamiseen, negatiivisuudelta suojaamiseen ja jopa taloudellisen vaurauden houkuttelemiseen.

Liuoksen valmistamiseksi sinun on liuotettava noin 30 grammaa suolaa ämpäriin vettä.Pyyhi ensin pöly tällä liuoksella ja moppaa sitten lattia etuovesta alkaen.On tärkeää säilyttää positiivinen asenne siivouksen aikana, ja puhdistusvaikutuksen tehostamiseksi ripottele hieman suolaa maton ja sohvien alle.Kaada käytetty vesi puhdistuksen jälkeen kasvin juurien alle.

Milloin lattiat tulisi puhdistaa suolaliuoksella?

Yleinen puhdistus suolaliuoksella olisi ensinnäkin tehtävä seuraavissa tapauksissa: kotitalouden jäsenten , erityisesti lasten, usein toistuvat sairaudet, unettomuus, huonekasvien kuihtuminen, taloudelliset vaikeudet , puuttuvat esineet tai epäillyt ulkopuolelta tulevat kielteiset vaikutukset.

Toiseksi on suositeltavaa pestä makuuhuoneen lattia suolaliuoksella, kun puolisoiden väliset suhteet kiristyvät.Tämä rituaali on parempi suorittaa vähenevänä kuukautena, minkä jälkeen huone on tuuletettava perusteellisesti.

Jos suolaliuos ei auta, syynä on ehkä epäluottamus tai rituaalin virheellinen suorittaminen.Tässä tapauksessa on suositeltavaa kutsua pappi vihkimään talo pyhällä vedellä.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita keittiösuolan käytöstä voit puhdistaa kotisi negatiivisesta energiasta, palauttaa harmonian ja houkutella taloudellista vaurautta.Sen jälkeen kotisi täyttyy rauhan ilmapiiristä, ja kaikki sairaudet ja vastoinkäymiset kuuluvat menneisyyteen!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten