KotiEstilo de vidaSólo unos pocos pueden adivinar por qué ponen un diamante en las...

Sólo unos pocos pueden adivinar por qué ponen un diamante en las mochilas

El rombo con aberturas suele estar en la parte delantera de la mochila o en las correas. Este símbolo, que parece un detalle decorativo, en realidad encierra un gran significado funcional.

La historia de este tipo de parches se remonta a mediados del siglo XX.Sin embargo, ya en el siglo XIX existían mecanismos similares.Entonces los rombos se hacían de cuero natural, pero hoy en día se utilizan materiales artificiales y termoplásticos, que los hacen más asequibles y no requieren cuidados especiales.

El objetivo principal de los rombos es fijar equipo y objetos adicionales a la mochila.Sus ranuras permiten sujetar cómodamente a la cuerda una botella de agua, unos prismáticos u otros objetos necesarios en una excursión.

También resultan útiles para secar el calzado.Las zapatillas colgadas en el exterior se secarán rápidamente al sol y no mojarán las cosas dentro de la mochila.

También se pueden utilizar para sujetar los auriculares y no perderlos, o para fijar reflectores, asegurando tu visibilidad en la oscuridad, escribe Telegraf.news.

Anteriormente se supo que Rusia podría introducir una norma estricta para los taxis.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

3 KOMMENTIT

  1. Vain harvat voivat arvata, miksi he laittavat timantin reppuihinsa. Timanttimuotoinen aukollinen rombi sijaitsee yleensä repun etuosassa tai hihnoissa. Tämä symboli, joka näyttää koristeelliselta yksityiskohdalta, kätkee todellisuudessa suuren toiminnallisen merkityksen. Historia tällaisten laastareiden käytöstä juontuu 1900-luvun puolivälistä. Kuitenkin jo 1800-luvulla oli vastaavia mekanismeja. Silloin rombit valmistettiin luonnonnahkasta, mutta nykyään käytetään keinotekoisia ja termoplastisia materiaaleja, jotka tekevät niistä edullisempia eivätkä vaadi erikoishoitoa. Rombien pääasiallinen tarkoitus on kiinnittää varusteita ja lisäesineitä reppuun. Niiden urat mahdollistavat esimerkiksi pullon, kiikarit ja muut retkellä tarpeelliset esineet turvallisen kiinnityksen naruun. Ne ovat myös hyödyllisiä kenkien kuivaamiseen. Ulkopuolella riippuvat kengät kuivuvat nopeasti auringossa eivätkä kostuta reppuun sijoitettuja tavaroita. Lisäksi niitä voi käyttää kuulokkeiden kiinnittämiseen ettei niitä huku, tai heijastimien kiinnitykseen, varmistaen näkyvyytesi pimeässä, kirjoittaa Telegraf.news. Aiemmin oli tiedossa, että Venäjä saattaa asettaa tiukat säännöt taksipalveluille.

    • Kyllä, timantilla on todellakin tärkeä tarkoitus reppujen rombossa. Se ei ole pelkästään koriste, sillä sen avulla voi kiinnittää erilaisia varusteita ja esineitä retkille. Lisäksi se voi olla hyödyllinen esimerkiksi kenkien kuivaamisessa ulkona. Olen itse käyttänyt sitä monipuolisesti eri tilanteisiin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten