KotiKodin kukoistusSitruuna on korvaamaton kotona: 7 tapaa käyttää sitrushedelmiä kotitaloudessa

Sitruuna on korvaamaton kotona: 7 tapaa käyttää sitrushedelmiä kotitaloudessa

Sitruuna on yksi suosituimmista sitrushedelmistä.Sitä käytetään usein ruoanvalmistukseen ja flunssan hoitoon.Mutta harva tietää sen hämmästyttävästä hyödyllisyydestä kotitaloudessa.Tänään kerromme, miten pari sitruunaa voi korvata paljon kemikaaleja ympäri taloa ja säästää vaatteitasi.

Ensinnäkin, lisäämällä sitruunamehua maitoon voit pidentää sen säilyvyyttä.Happo toimii luonnollisena säilöntäaineena.

Toiseksi, viipaloitu sitruunankuori antaa raikkautta ilmaan talossa ja neutraloi epämiellyttäviä hajuja.

Kolmanneksi, laittamalla sitruunaviipaleita ruoanlaittoon voit pehmentää sitkeää lihaa.

Neljänneksi, sitruuna kananmunien kiehuvassa vedessä auttaa välttämään kuoren halkeamisen.

Viidenneksi, kynsien hierominen sitruunalla valkaisee ja vahvistaa niitä.

Kuudenneksi, sitruunamehu poistaa ruostetahrat valkoisista vaatteista.

Seitsemänneksi, sitruunan ja ruokasoodan seos poistaa noen paistinpannuista.

Kahdeksanneksi, sitruunan hierominen leikkuulautaan raikastaa sen.

Sitruuna on siis todellinen siunaus monien kotitalousongelmien ratkaisemisessa.