KotiKotitalousvinkitRuukun kannet sanovat hyvästit plakille: muista tämän yksinkertaisen ratkaisun resepti

Ruukun kannet sanovat hyvästit plakille: muista tämän yksinkertaisen ratkaisun resepti

Hyvin hoidetut ja kiiltävän puhtaat keittiövälineet – jokaisen emännän ylpeys.Joskus kuitenkin aliarvioimme ruukkujen ja pannujen kansien perusteellisen puhdistuksen tärkeyden, jolloin ne voivat ajan myötä peittyä ruman saostuman ja himmeän ulkonäön alle.

Samaan aikaan on olemassa yksinkertainen ja edullinen ratkaisu, joka auttaa palauttamaan keittiövälineille niiden alkuperäisen kiillon.Tässä artikkelissa paljastamme salaisuuden maagisen puhdistusliuoksen valmistamiseen saatavilla olevista ainesosista.

Vaiheittaiset ohjeet ruukun kansien puhdistamiseen:.

VAIHE 1 : Valmista puhdistusliuos sekoittamalla 3 ruokalusikallista nestemäistä pyykkisaippuaa, 2 ruokalusikallista soodasoodaa, 2 ruokalusikallista sinappijauhetta ja 2 kupillista kuumaa vettä.Sekoita ainekset huolellisesti tasaiseksi.

VAIHE 2 : Upota likaantuneet kattilan kannet valmistettuun liuokseen ja jätä ne siihen, kunnes tuote jäähtyy.

VAIHE 3 : Hankaa liotuksen jälkeen kansien sisäpuoli varovasti puhdistusliuokseen kastetulla pehmeällä sienellä kiinnittäen erityistä huomiota likaisimpiin kohtiin.

VAIHE 4 : Huuhtele puhdistetut kannet huolellisesti juoksevan veden alla, jolloin kaikki liuosjäämät poistuvat kokonaan.

VAIHE 5 : Jos haluat lisää kiiltoa, pyyhi kansien pinta kuivalla, puhtaalla liinalla.

Tämä kohtuuhintaisista ja turvallisista ainesosista valmistettu maaginen puhdistusliuos on korvaamaton apulaisesi keittiön pitämisessä täydellisen siistinä.Sen hellävaraisen mutta tehokkaan vaikutuksen ansiosta itsepäisimmätkään liat eivät vastusta kattiloiden ja pannujen kiiltävää puhtautta!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten