KotiKeittiön niksitRoskakori tuoksuu erilaiselta: muista tämä ruokasoodan puhdistusmenetelmä

Roskakori tuoksuu erilaiselta: muista tämä ruokasoodan puhdistusmenetelmä

Roskakorista tulevat epämiellyttävät hajut voivat pilata keittiön ilmapiirin ja levitä koko asuntoon.Talvella, kun huoneen tuulettaminen on vaikeaa, tämä ongelma korostuu erityisesti.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä on olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita tapoja neutraloida epämiellyttävät tuoksut turvautumatta kalliisiin ilmanraikastimiin tai kemikaaleihin.Tässä artikkelissa paljastamme salaisuudet roskiksesta tulevien hajujen torjumiseen luonnollisilla ja turvallisilla menetelmillä.

Ensinnäkin, kun laitat uuden roskapussin ämpäriisi, kaada heti kourallinen ruokasoodaa sen pohjalle.Tällä hämmästyttävällä luonnonlääkkeellä on kyky imeä nopeasti hajuja ja pitää ne sisällään, kunnes heität roskat pois.

Toiseksi, samanlaista tekniikkaa voidaan käyttää käytetyn WC-paperin korin epämiellyttävän hajun neutraloimiseen.Kaada vain hieman ruokasoodaa pohjalle – ja ongelma on ratkaistu taloudellisesti ja turvallisesti.

Kolmanneksi, jos haluat käyttää mieluummin tuoksuja, kokeile eteerisiä öljyjä kaupasta ostettujen ilmanraikastimien sijaan.Kiinnitä pala kaksipuolista teippiä suoraan roskakoriin ja paina sitten vanulappu, joka on kostutettu muutamalla pisaralla suosikkikasviuutettasi, teippiä vasten.

Näillä yksinkertaisilla mutta tehokkailla nikseillä pääset helposti eroon epämiellyttävistä roskakorin hajuista turvautumatta kalliisiin ja mahdollisesti haitallisiin tuotteisiin.Luonnolliset ainesosat, kuten ruokasooda ja eteeriset öljyt, pitävät keittiön ilman raikkaana, mutta myös kodin terveellisenä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten