KotiKodin kukoistusRaikasta asuntosi sisustus kevääksi: 7 käytännön vinkkiä huippusuunnittelijoilta

Raikasta asuntosi sisustus kevääksi: 7 käytännön vinkkiä huippusuunnittelijoilta

Halu luoda esteettisesti houkutteleva ja viihtyisä asuintila on luonnollinen inhimillinen toive.Koti, jossa on rauhallinen ja harmoninen ilmapiiri, toimii paitsi lepopaikkana myös inspiraation lähteenä ja asukkaidensa sisäisen maailman heijastuksena.

Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa, resursseja tai asiantuntemusta ryhtyä suureen remonttiin.Onneksi on monia edullisia ja tehokkaita menetelmiä, joilla sisätiloja voi muuttaa ilman merkittäviä kustannuksia.

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle 7 käytännön vinkkiä, joiden avulla voit helposti päivittää asuntosi kevätkaudeksi.

Ensinnäkin hankkiudu eroon tarpeettomasta roinasta.Heitä pois vanhat tavarat, jotka sotkevat tilaa.

Toiseksi, tee yleinen siivous.Pese kaikki pinnat huolellisesti, imuroi, puhdista matot ja huonekalut.Puhtaus ja tuoksuva raikkaus – takaavat hyvän mielen.

Kolmanneksi korvaa tekstiilit.Valitse vaaleat verhot, ruudut ja vuodevaatteet, joissa on kukkakuvioita.

Neljänneksi lisää värikkäitä elementtejä.Uudet sohvatyynyt, tyylikäs peili tai muut lisävarusteet elävöittävät sisustusta.

Viidenneksi, ripusta uusia julisteita.Kirkkaanväriset kuvat parantavat aina mielialaa ja lisäävät persoonallisuutta kotiisi.

Kuudenneksi, lisää tuoreita kukkia.Maljakoissa olevat kukkakimput tai yksittäiset kukat luovat keväisen ja kodikkaan tunnelman.

Seitsemänneksi, osta huonekasveja.Kukkivat kasvit elävöittävät sisätiloja ja tuovat väriä.

Käyttämällä suosituksiamme sekä lisäämällä omia luovia ideoita ja rohkeita ratkaisuja voit helposti muuttaa kotisi.Muista, että pienetkin muutokset voivat muuttaa ilmapiiriä dramaattisesti ja täyttää sen raikkaudella, lämmöllä ja kodikkuudella!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten