KotiKeittiön niksitPolttaa ylimääräisiä kaloreita päivässä: Rospotrebnadzorin asiantuntijat kertoivat kahvin hyödyistä

Polttaa ylimääräisiä kaloreita päivässä: Rospotrebnadzorin asiantuntijat kertoivat kahvin hyödyistä

Pietarilaisen Rospotrebnadzorin asiantuntijoiden mukaan on olemassa suosittu juoma, joka kiihdyttää kalorien polttamista ihmiskehossa.Tämä juoma on kahvi.

Kofeiini, jota on tämän juoman koostumuksessa, auttaa lisäämään kalorien kulutusta 3-13 % päivässä.Lisäksi kahvissa on myös klorogeenihappoa, joka estää rasvakertymien muodostumista.

Vaikutus kestää useita tunteja kahvin nauttimisen jälkeen.Arvioidaan, että tällä tavalla on mahdollista päästä eroon 150 ylimääräisestä kalorista päivässä.

Lisäksi kahvin juominen on hyväksi yleisterveydelle.Se on antioksidanttien lähde, stimuloi aivotoimintaa ja vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen.

Tätä virkistävää juomaa kannattaa kuitenkin juoda kohtuudella, ei liioittelematta.Muista: kahvi on hyödyllistä, jos sitä nautitaan järkevästi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten