KotiEstilo de vidaPlante esta planta sin pretensiones en lugar de la col: una sabrosa...

Plante esta planta sin pretensiones en lugar de la col: una sabrosa hortaliza para jardineros perezosos

Los jardineros perezosos y los principiantes pueden plantar otra hortaliza en lugar de la habitual col blanca.Casi no hay que cuidarla y, al mismo tiempo, su sabor no es inferior al de los cultivos habituales de la huerta.

Hablamos del colirrábano.Este nabo col es más modesto que la coliflor o el brócoli.Además, se puede almacenar fácilmente durante todo el invierno.

Suele cultivarse mediante plantones.Si no quiere ocuparse de los plantones, es fácil encontrarlos en el mercado.Basta con regar el colirrábano a medida que se seca el sustrato, para que esta hortaliza agrade la cosecha, informa ’Lisa.ru’.

Anteriormente reveló una manera garantizada para deshacerse de las malas hierbas en la parcela.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Planttaa tämä kasvi vaatimattomasti sen sijaan, että kasvattaisit kaalia: herkullinen vihannes laiskalle puutarhurille. Laiskat puutarhurit ja aloittelijat voivat istuttaa toisen vihanneksen tavallisen valkoisen kaalin sijaan. Sitä ei tarvitse juuri hoitaa, ja samalla sen maku ei kalpene tavallisten puutarhan viljelykasvien rinnalla. Puhumme nauriista. Tämä kaalin nauris on vaatimattomampi kuin kukkakaali tai parsakaali. Lisäksi sen säilyttäminen koko talven ajan on helppoa. Sitä kasvatetaan yleensä taimista. Jos et halua vaivata itseäsi taimilla, niitä on helppo löytää markkinoilta. Riittää, kun kastelet nauriita sitä mukaa kun kasvualusta kuivuu, jotta tämä vihannes miellyttää satoa, raportoi ’Lisa.ru’. Aiemmin paljasti takuutavan päästä eroon rikkaruohoista tontilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten