KotiEstilo de vidaPlante esta planta perenne sin pretensiones: arraigará en cualquier lugar y florecerá...

Plante esta planta perenne sin pretensiones: arraigará en cualquier lugar y florecerá pronto

Si buscas una planta perenne sin pretensiones para el jardín, no busques más que la flor de penacho carnoso.Estas flores echan raíces en cualquier parte y tienen una fragancia increíble.

Las inflorescencias púrpuras en forma de borlas-velas florecen a principios de primavera.El arbusto crece hasta 20 cm.La floración dura aproximadamente un mes.

A la espadaña le gustan los lugares soleados.Al mismo tiempo, no requiere riego frecuente.Se puede propagar tanto por semillas como por división del arbusto, informa Vsaduidoma.com.

Anteriormente, se aconsejaba a los jardineros plantar una planta perenne sin igual que complacerá con una lujosa floración durante medio verano.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Minun mielestäni tämä kasvi on todella helppohoitoinen ja kaunis vaihtoehto puutarhaan. Sen kukat ovat upeita, ja se sopeutuu mihin tahansa paikkaan. Suosittelen ehdottomasti istuttamaan tämän kasvin!

    • Kyseinen kasvi viihtyy parhaiten aurinkoisella paikalla, mutta se voi kasvaa myös varjoisammassa ympäristössä. Aurinkoisella paikalla se kukoistaa parhaiten, mutta varjossa sekin voi menestyä hyvin, vaikka kukinta saattaa olla hieman vaatimattomampaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten