KotiKeittiön niksitPlakki kupeista katoaa hetkessä: muista nämä 6 yksinkertaista pesuratkaisua

Plakki kupeista katoaa hetkessä: muista nämä 6 yksinkertaista pesuratkaisua

Puhtaat ja kiiltävät kupit – avain miellyttävään ajanviettoon kupin maustetun juoman äärellä.Valitettavasti ne voivat ajan myötä tummua, mikä pilaa suosikkijuomiesi ulkonäön ja jopa maun.

Älä kuitenkaan lannistu, sillä on olemassa monia yksinkertaisia ja edullisia tapoja päästä eroon tästä ongelmasta improvisoitujen kotikonsteiden avulla.

Valmista ensin paksu tahna sekoittamalla ruokasoodaa ja etikkaa.Levitä tätä seosta plakkiin ja hiero kevyesti, huuhtele sitten kuppi huolellisesti lämpimällä vedellä.Tämä korjaustoimenpide hoitaa tehokkaasti eri alkuperää olevat tahrat.

Toiseksi voit käyttää tavallista ruokasuolaa.Kaada hieman suolaa kupin pohjalle, lisää vettä ja hiero tahraa, kunnes se katoaa.Suola sopii erinomaisesti kahvi- ja teetahrojen poistamiseen.

Kolmanneksi voit käyttää etikkaa kovasta vedestä johtuvan plakin poistamiseen.Kaada sitä kupin sisään ja jätä se 10-15 minuutiksi, huuhtele se sitten hyvin vedellä.

Neljänneksi, luonnollinen puhdistusaine – sitruuna voi myös olla auttajasi.Hiero kupin sisäpuoli puolikkaalla sitruunalla tai levitä sitruunamehua ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä.

Viidenneksi, hammastahna sopii sitkeän lian poistamiseen.Levitä pieni määrä hammastahnaa pehmeään liinaan tai harjaan ja hiero ongelmakohtia varovasti.

Kuudenneksi, yksi tehokas korjaustoimenpide on hydroperiitti.Laimenna yksi tabletti 200 ml:aan vettä, kaada liuos kuppiin ja odota 15-20 minuuttia ennen perusteellista huuhtelua.

Näillä yksinkertaisilla ja edullisilla menetelmillä pääset helposti eroon kuppiesi tummasta plakista ja saat ne takaisin alkuperäiseen kiiltoonsa ja puhtauteensa.Ei enää huolta pilaantuneista tahroista – nauti herkullisista juomista täysin puhtaista astioista!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Puhdasta ja kiiltävää! Kiitos vinkistä, nämä pesuratkaisut vaikuttavat todella käteviltä. Ilman muuta testaan näitä kotikonsteja omiin kuppeihini. Ei enää plakkia vaan juoma maistuu entistä paremmalta!

  2. Itse olen kokeillut useita näistä pesuratkaisuista, ja voin sanoa, että ne todella toimivat! Erityisesti ruokasooda ja etikka-seos poisti tehokkaasti kahvitahrat kupistani. Suosittelen ehdottomasti näitä niksejä kaikille kahvin ystäville!

  3. Plakki kupeista katoaa hetkessä: muista nämä 6 yksinkertaista pesuratkaisua. Puhtaat ja kiiltävät kupit – avain miellyttävään ajanviettoon kupin maustetun juoman äärellä. Valitettavasti ne voivat ajan myötä tummua, mikä pilaa suosikkijuomiesi ulkonäön ja jopa maun. Älä kuitenkaan lannistu, sillä on olemassa monia yksinkertaisia ja edullisia tapoja päästä eroon tästä ongelmasta improvisoitujen kotikonsteiden avulla. Valmista ensin paksu tahna sekoittamalla ruokasoodaa ja etikkaa. Levitä tätä seosta plakkiin ja hiero kevyesti, huuhtele sitten kuppi huolellisesti lämpimällä vedellä. Tämä korjaustoimenpide hoitaa tehokkaasti eri alkuperää olevat tahrat. Toiseksi voit käyttää tavallista ruokasuolaa. Kaada hieman suolaa kupin pohjalle, lisää vettä ja hiero tahraa, kunnes se katoaa. Suola sopii erinomaisesti kahvi- ja teetahrojen poistamiseen. Kolmanneksi voit käyttää etikkaa kovasta vedestä johtuvan plakin poistamiseen. Kaada sitä kupin sisään ja jätä se 10-15 minuutiksi, huuhtele se sitten hyvin vedellä. Neljänneksi, luonnollinen puhdistusaine – sitruuna voi myös olla auttajasi. Hiero kupin sisäpuoli puolikkaalla sitruunalla tai levitä sitruunamehua ja huuhtele sitten huolellisesti vedellä. Viidenneksi, hammastahna sopii sitkeän lian poistamiseen. Levitä pieni määrä hammastahnaa pehmeään liinaan tai harjaan ja hiero ongelmakohtia varovasti. Kuudenneksi, yksi tehokas korjaustoimenpide on hydroperiitti. Laimenna yksi tabletti 200 ml:aan vettä, kaada liuos kuppiin ja odota 15-20 minuuttia ennen perusteellista huuhtelua. Näillä yksinkertaisilla ja edullisilla menet

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten