KotiKeittiön niksitPitääkö kattila pestä kananmunien keittämisen jälkeen: kaikki kotiäidit eivät tiedä tätä tärkeää...

Pitääkö kattila pestä kananmunien keittämisen jälkeen: kaikki kotiäidit eivät tiedä tätä tärkeää vivahdetta kalkkikeitosta

Näyttäisi siltä, että kananmunien keittämisen jälkeen pannu pysyy puhtaana, koska kananmunat pestään perusteellisesti etukäteen.Tämä on kuitenkin väärinkäsitys.Täysin puhtaalta näyttävistäkin munista jää jälkiä lämpökäsittelyn jälkeen.Katsotaanpa, miksi astioiden pesua ei kannata laiminlyödä munien keittämisen jälkeen.

Miksi ei siis kannata luopua tiskaamisesta kananmunien keittämisen jälkeen?

Ensinnäkin, jopa pestyjen munien keittämisen aikana pannun seinämiin jää tuskin näkyvää vaahtoa.Voit tuntea sen sormillasi, jos et pese astioita.

Toiseksi, ajan mittaan tämä plakki alkaa kerääntyä ja muuttua koviksi kerrostumiksi.

Kolmanneksi munien keittämisen aikana munista itsestään vapautuu tiettyjä aineita , jotka myös laskeutuvat kattilaan.

Neljänneksi, kiehuessa tavallista vettä kalkkia laskeutuu seinämiin.

Näin ollen munien jälkeen astiat on pestävä perusteellisesti sienellä käyttäen pesuainetta ja huuhdeltava hyvin.Ja sitten pannu on täysin puhdas!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten