KotiKodin kukoistusPitää negatiivisuuden poissa talosta: 4 huonetta, joihin voit laittaa kaktuksen

Pitää negatiivisuuden poissa talosta: 4 huonetta, joihin voit laittaa kaktuksen

Viime aikoina kaktuksista on tullut yhä suositumpi valinta kodin maisemointiin.Niiden uskotaan kykenevän imemään negatiivista energiaa huoneeseen.On kuitenkin tiettyjä sääntöjä, jotka on otettava huomioon, kun sijoitat kaktuksia asuntoon.

Ensinnäkin, kaktus voidaan turvallisesti sijoittaa talon sisäänkäynnin eteen , sillä se suojaa pilaantumiselta ja pahalta silmältä.

Toiseksi, jos kaktus kuihtuu jatkuvasti, se tarkoittaa, että talon ympäristö on epäsuotuisa sille.Se ei siis välttämättä kasva hyvin harmonisessa ilmapiirissä ja saattaa jopa kuolla.

Kolmanneksi kukkakaupat eivät suosittele kaktusten sijoittamista makuuhuoneeseen.

Neljänneksi, kaktukset kannattaa sijoittaa käytävään, eteiseen, olohuoneeseen ja keittiöön – näihin paikkoihin kertyy todennäköisimmin negatiivista energiaa.

Kuten näet, kaktuksen paikkaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sen energeettiset ominaisuudet.Silloin hän pystyy maksimoimaan suotuisan vaikutuksen talon ilmapiiriin.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kaktukset ovat todella hyvä valinta kotiin! Niiden avulla voi pitää negatiivisen energian loitolla ja luoda positiivista tunnelmaa eri huoneisiin.

  2. Kaktuksen sijoittaminen olohuoneeseen on hyvä valinta negatiivisuuden poistamiseksi kodista. On tärkeää ottaa huomioon kaktuksen energeettiset ominaisuudet ja varmistaa, että se kukoistaa harmonisessa ympäristössä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten