KotiKodin kukoistusPitää negatiivisuuden poissa talosta: 4 huonetta, joihin voit laittaa kaktuksen

Pitää negatiivisuuden poissa talosta: 4 huonetta, joihin voit laittaa kaktuksen

Viime aikoina kaktuksista on tullut yhä suositumpi valinta kodin maisemointiin.Niiden uskotaan kykenevän imemään negatiivista energiaa huoneeseen.On kuitenkin tiettyjä sääntöjä, jotka on otettava huomioon, kun sijoitat kaktuksia asuntoon.

Ensinnäkin, kaktus voidaan turvallisesti sijoittaa talon sisäänkäynnin eteen , sillä se suojaa pilaantumiselta ja pahalta silmältä.

Toiseksi, jos kaktus kuihtuu jatkuvasti, se tarkoittaa, että talon ympäristö on epäsuotuisa sille.Se ei siis välttämättä kasva hyvin harmonisessa ilmapiirissä ja saattaa jopa kuolla.

Kolmanneksi kukkakaupat eivät suosittele kaktusten sijoittamista makuuhuoneeseen.

Neljänneksi, kaktukset kannattaa sijoittaa käytävään, eteiseen, olohuoneeseen ja keittiöön – näihin paikkoihin kertyy todennäköisimmin negatiivista energiaa.

Kuten näet, kaktuksen paikkaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sen energeettiset ominaisuudet.Silloin hän pystyy maksimoimaan suotuisan vaikutuksen talon ilmapiiriin.