KotiKotitalousvinkitPesusieni ja mopin kiinnitys: mitä viisaat kotiäidit tekevät vanhoista pyyhkeistä

Pesusieni ja mopin kiinnitys: mitä viisaat kotiäidit tekevät vanhoista pyyhkeistä

Jokaisella kotiäidillä on kotona paljon vanhoja tavaroita, joita on sääli heittää pois.Tämä pätee erityisesti froteepyyhkeisiin – ne ovat kestäviä ja pehmeitä.Tällaisista pyyhkeistä voi tehdä paljon hyödyllisiä asioita kotiin! Tarjoan muutaman lifehackin, miten niitä voi käyttää uudelleen.

Tee ensinnäkin käytännöllinen esiliina ruoanlaittoa tai kodin siivousta varten.Ota tätä varten vanha pyyhe, ompele siihen vyö vyötärön ympärille sidottavaksi ja etupuolelle pari kätevää taskua.Erittäin nopeaa ja helppoa!

Toiseksi, tee erityinen mopin kahvaan kiinnitettävä kiinnike lattiaa varten.Leikkaa kaksi H:n muotoista palaa sopivan kokoisesta pyyhkeestä.Yhdistä ne toisiinsa ja ompele ne yhteen jättäen aukko ulos kääntämistä varten.Käännä se sitten ulos, ompele ja ompele aukko.Melkein valmis! Aseta nyt valmis H-muotoinen kangas lattialle ja aseta moppi sen keskelle.Peitä sitten mopin osa sillä kankaan osalla, johon olet ommellut napit, ja laita sen päälle kankaan osa, jossa on silmukat – kiinnitä napit.Siinä kaikki! Sinulla on pehmeä ja imukykyinen moppi!

Kolmanneksi, anna toinen elämä varvassandaaleille luomalla pyyhkeestä omaperäiset kotitossut.Ideana on peittää tällaisten kenkien pohja miellyttävällä kankaalla, mieluiten froteella.

Neljänneksi, tee vanhasta pyyhkeestä vartaloflanelli.Leikkaa sitä varten siitä kaksi ympyrää ja useita kangaskaistaleita.Toinen ympyröistä ommellaan reunoiltaan siksak-kuvioon taitetulla kaistaleella.Toiseen ympyrään voi ommella kahvan.Yhdistettynä sinulla on pörröinen froteekangasflanelli riipuksen päällä.

Viidenneksi, huolehdi kissastasi ja neulo sille kotoisa pyyhe riippumatto.Taita pyyhe kolmeen osaan ja tee reiät kulmiin.Pujota köysi tai punos läpi ja ripusta riippumatto huonekalujen väliin.Lemmikkisi kiittää sinua!

Tällaisia yksinkertaisia, mutta arjessa erittäin hyödyllisiä asioita voi tehdä vanhoista pyyhkeistä ja puhaltaa niihin uutta elämää.Kokeile, et tule katumaan!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kiitos vinkistä! Tuntuu aina hyvältä löytää uusia tapoja hyödyntää vanhoja tavaroita kotona. Nämä froteepyyhkeiden uusiokäyttöideat vaikuttavat todella käteviltä ja ympäristöystävällisiltä. Aion ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä kotona!

  2. Jokainen kotiäiti tietää, että vanhoja pyyhkeitä ei kannata heittää pois! Näistä froteepyyhkeistä saa aikaan niin monia hyödyllisiä DIY-projekteja kotiin. Kierrätys on tärkeää ja tässä on loistavia vinkkejä siihen. Itse olen tehnyt vanhasta pyyhkeestä mopin kahvaan kiinnitettävän kiinnikkeen, ja se toimii loistavasti! Suosittelen kokeilemaan.

  3. Pesusienen ja mopin kiinnityksen käyttökelpoisuus vanhoista pyyhkeistä on loistava idea! On hienoa nähdä, miten vanhoille tavaroille löydetään uusia käyttötarkoituksia ja siten vähennetään jätteiden määrää. Erityisesti tuon mopin kahvaan kiinnitettävän kiinnikkeen askartelu kuulostaa helpolta ja hyödylliseltä. Kiitos vinkistä!

  4. Kiitos vinkistä! Olen itse tehnyt vanhasta pyyhkeestä mopin kiinnityksen, ja se toimii loistavasti. On mahtavaa löytää uusia tapoja hyödyntää vanhoja tavaroita kotona!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten