KotiKotitalousvinkitPesukoneesi lakkaa hyppimästä linkoamisen aikana: 4 vinkkiä tärinän poistamiseksi

Joskus linkoustilassa pesukoneesi alkaa täristä paljon ja jopa pomppia.Selvitetään, mitä sinun on tehtävä, jotta saat rauhan ja hiljaisuuden takaisin asuntoosi.Kun noudatat yksinkertaisia suosituksia pesukoneen tasaamisesta, äänieristyksestä ja tasapainottamisesta, voit ratkaista ongelman lopullisesti.Tarpeetonta tärinää ja kolinaa ei enää ole – vain kodinkoneiden äänetön toiminta!

Käytä vain muutama minuutti näiden vinkkien lukemiseen, ja pesukoneesi lakkaa tuottamasta sinulle haittaa pesun aikana.Aloitetaanpa sitten!

Katso ensin koneen käyttöohje – saatat joutua poistamaan kuljetuspultit, jotka haittaavat toimintaa.

Toiseksi varmista, että kone on sijoitettu täysin tasaiselle alustalle.Jos näin ei ole, aseta alle vanerilevy tasaamaan se.

Kolmanneksi on vielä parempi asentaa pesukone vanerista ja kumista tehtyyn erityiseen melua eristävään jalustaan.Tällainen rakenne vaimentaa tärinät luotettavasti.

Neljänneksi tarkista koneen rummun tasapaino – epätasainen kuormitus saattaa pahentaa pyörimisvapinaa.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit ratkaista tärinäongelman ja saada pesukoneesi toimimaan lähes äänettömästi.Usko minua!