KotiKotitalousvinkitPesukoneesi lakkaa hyppimästä linkoamisen aikana: 4 vinkkiä tärinän poistamiseksi

Pesukoneesi lakkaa hyppimästä linkoamisen aikana: 4 vinkkiä tärinän poistamiseksi

Joskus linkoustilassa pesukoneesi alkaa täristä paljon ja jopa pomppia.Selvitetään, mitä sinun on tehtävä, jotta saat rauhan ja hiljaisuuden takaisin asuntoosi.Kun noudatat yksinkertaisia suosituksia pesukoneen tasaamisesta, äänieristyksestä ja tasapainottamisesta, voit ratkaista ongelman lopullisesti.Tarpeetonta tärinää ja kolinaa ei enää ole – vain kodinkoneiden äänetön toiminta!

Käytä vain muutama minuutti näiden vinkkien lukemiseen, ja pesukoneesi lakkaa tuottamasta sinulle haittaa pesun aikana.Aloitetaanpa sitten!

Katso ensin koneen käyttöohje – saatat joutua poistamaan kuljetuspultit, jotka haittaavat toimintaa.

Toiseksi varmista, että kone on sijoitettu täysin tasaiselle alustalle.Jos näin ei ole, aseta alle vanerilevy tasaamaan se.

Kolmanneksi on vielä parempi asentaa pesukone vanerista ja kumista tehtyyn erityiseen melua eristävään jalustaan.Tällainen rakenne vaimentaa tärinät luotettavasti.

Neljänneksi tarkista koneen rummun tasapaino – epätasainen kuormitus saattaa pahentaa pyörimisvapinaa.

Seuraamalla näitä vinkkejä voit ratkaista tärinäongelman ja saada pesukoneesi toimimaan lähes äänettömästi.Usko minua!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Mitä teen, jos pesukoneeni jatkaa hyppimistä ja tärinää, vaikka olen jo tarkistanut tasapainon ja sijoituksen? Onko muita mahdollisia syitä tälle käytökselle?

    • Katsotaampa tilannetta tarkemmin. Jos pesukoneesi jatkaa ylimääräistä tärinää ja hyppimistä, vaikka olet jo tarkistanut sen tasapainon ja sijoituksen, on muitakin mahdollisia syitä tälle käytökselle. Koneen rummun vauriot tai löystyneet osat voivat aiheuttaa epävakautta. Myös epätasainen pyykkimäärä tai rummun epätasapainoinen kuormitus voivat olla syynä. Tarkista myös, ettei kone ole liian täynnä tai että sen alustassa ei ole mitään estettä. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua ongelmasi ratkaisemisessa!

  2. Pesukoneeni lakkaa hyppimästä linkoamisen aikana, jos se sijoitetaan tasaiselle alustalle ja varmistan, että koneen rumpu on tasapainossa. Noudattamalla näitä ohjeita tärinäongelma voidaan ratkaista tehokkaasti.

  3. Pesukoneen tärinä on todellinen riesa, mutta onneksi näillä vinkeillä saattaa saada loppumaan! Aion ehdottomasti kokeilla näitä ohjeita kotona. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten