KotiKeittiön niksitPerunamuusista tulee mureita ja maukkaita: 8 ruoanlaiton salaisuutta gourmet-kokeilta

Perunamuusista tulee mureita ja maukkaita: 8 ruoanlaiton salaisuutta gourmet-kokeilta

Perunamuusi eli yksinkertainen perunamuusi on monipuolinen ja helposti valmistettava lisuke.Se kypsennetään yleensä kerralla, sillä jäähtynyt ja lämmitetty perunamuusi menettää makunsa.Mutta jos perunamuusia jää yli, voit käyttää niitä pataruokien, paistosten tai krokettien valmistukseen.Jotta perunamuussi olisi todella maukasta ja mureaa, kannattaa ottaa huomioon muutamia vivahteita.

Kerrataan 8 perusvinkkiä, joilla saat tehtyä täydellistä perunamuusia, jolla on oikea koostumus ja maku.Noudattamalla näitä yksinkertaisia suosituksia perunoiden valinnasta, kypsennysmenetelmistä, maidon ja voin lisäämisestä saat varmasti tehtyä erinomaista perunamuusia.Ja voit yhdistää tämän ruokalajin melkein minkä tahansa kanssa – lihan, kalan, vihannesten ja jopa hedelmien kanssa.Niin!

Ensinnäkin on suositeltavaa käyttää enemmän vanhempia perunoita , koska niissä on enemmän tärkkelystä.Näin muusista tulee kevyttä.

Toiseksi perunat on kuorittava perusteellisesti kuorittava ’silmät’ ja kuutioitava.Näin se kiehuu nopeammin ja tasaisemmin.

Kolmanneksi, perunoita kannattaa keittää vain kiehuvassa suolatussa vedessä.Silloin se keittyy kokonaan.

Neljänneksi, voit lisätä yrttejä, valkosipulia tai sipulia veteen kiehumisen aikana maun lisäämiseksi.

Viidenneksi, soseeseen lisättävän voin ja maidon tulisi olla huoneenlämpöistä.Muuten väri ja maku pilaantuvat.

Kuudenneksi vesi on valutettava keittämisen jälkeen ja perunoiden on annettava kuivua.

Seitsemänneksi perunat on soseutettava hyvin soseuttimella tai hierottava siivilän läpi.

Kahdeksanneksi, suola on parempi lisätä perunamuusiin, kun ne ovat valmiita, jotta niistä tulee pehmeämpiä.

Näitä yksinkertaisia vinkkejä noudattamalla saat taatusti hyviä tuloksia – perunamuusistasi tulee erittäin maukkaita.Avain – on halu oppia ja olla luovuttamatta tilapäisten ruoanlaittovirheiden edessä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten