KotiKodin kukoistusPeilit loistavat häikäisevällä kiiltävyydellä: muista yksinkertaisen puhdistusliuoksen koostumus

Peilit loistavat häikäisevällä kiiltävyydellä: muista yksinkertaisen puhdistusliuoksen koostumus

Peilit ovat tärkeä osa mitä tahansa sisustusta, sillä ne antavat tilan ja valon tunteen.Ajan myötä ne kuitenkin peittyvät pölyn, rasvan ja sormenjälkien alle, jolloin ne menettävät kiiltoaan ja viehättävyyttään.

On kuitenkin olemassa yksinkertainen ja edullinen lääke tähän ongelmaan tavallinen etikka, joka ei ole vain loistava kulinaarinen ainesosa vaan myös tehokas puhdistusaine.

Ensinnäkin etikka on ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydelle, koska se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, joita esiintyy monissa kaupallisissa puhdistusaineissa.Sen koostumukseen sisältyvä happo hajottaa lasin rasvakertymiä, sormenjälkiä ja muunlaisia epäpuhtauksia, joten etikka on ihanteellinen valinta peilien puhdistukseen.

Toiseksi, valmistetaan puhdistusliuos sekoita etikkaa ja vettä yhtä suurina osina ruiskupistoolissa.Tämä ainesosien suhde takaa parhaan tuloksen ilman peilipinnan vahingoittumisen vaaraa.

Kolmanneksi levitä saatu liuos peiliin suihkuttamalla sitä kevyesti koko pinnalle.Sitä ei tarvitse levittää liikaa, pieni määrä riittää tehokkaaseen puhdistukseen.

Neljänneksi pyyhi peili puhtaalla, nukkaamattomalla liinalla tai sanomalehdellä aloittaen ylänurkista ja liikkuen siksakkia alaspäin raitojen välttämiseksi.

Viidenneksi, jos haluat saada aikaan ylimääräistä kiiltoa, voit käyttää kuivaa mikrokuituliinaa pinnan viimeiseen kiillotukseen.

Etikan käyttäminen peilien puhdistamiseen on yksinkertainen, tehokas ja ympäristöystävällinen tapa saada peilit täydellisen puhtaiksi ilman voimakkaita kemikaaleja.Tämä edullinen luonnontuote ei ainoastaan poista peileistäsi likaa, vaan antaa niille myös häikäisevän kiillon.Kokeile tätä menetelmää, ja kotisi loistaa puhtaudesta ja valosta, joka heijastuu tahrattoman puhtaista peilipinnoista!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten