KotiKotitalousvinkitPeilipäivä 24.01.2024: mitä ei pidä tehdä ja milloin toivoa

Peilipäivä 24.01.2024: mitä ei pidä tehdä ja milloin toivoa

Ihmiset uskovat, että peilipäivämäärät kantavat erityistä taikaa ja vaikuttavat kohtaloon.Jotkut suunnittelevat nimenomaan tällaisille päiville tärkeitä tapahtumia – kokouksia, häitä, lapsen hedelmöittymistä.Numerologien mukaan on olemassa suosituksia siitä, miten käyttäytyä oikein peilipäivinä.

Näiden päivien sanotaan olevan mahdollisuus toteuttaa unelmia.On keskityttävä itseensä, löydettävä sisäinen harmonia.Ihmiset laativat yleensä tehtävälistan tällaista päivää varten: tekevät suunnitelmia, aloittavat uusia projekteja, sopivat tärkeitä tapaamisia.

Mutta peilipäivät voivat olla myös vaarallisia.Ne ovat suotuisia hyville ihmisille, mutta ne voivat vahingoittaa pahoja ja aggressiivisia ihmisiä.Ei pidä suorittaa maagisia riittejä eikä ennustamista.

Mitä voit suunnitella peilipäivänä: juhlat ystävien kanssa, projektin loppuun saattaminen, tärkeän päätöksen tekeminen, hyväntekeväisyys, luovuus, toiveiden esittäminen, uuden harrastuksen aloittaminen.

Muista, että peilipäivät ovat tilaisuus hyviin tekoihin, unelmien toteuttamiseen ja positiivisiin muutoksiin.Tärkeintä on käyttää annettu tilaisuus oikein.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten