KotiKeittiön niksitPalanut pannu kiiltää taas: 4 nopeaa ja helppoa tapaa puhdistaa astiasi

Palanut pannu kiiltää taas: 4 nopeaa ja helppoa tapaa puhdistaa astiasi

Jokainen kotiäiti on kohdannut ongelman, jossa ruoka on palanut kattiloihin ja pannuihin.Paitsi että se pilaa astiaston ulkonäön, se voi olla myös terveysriski, jos syöt palaneen ruoan jäänteitä.

Onneksi on olemassa tehokkaita tapoja hoitaa tämä ongelma ilman aggressiivisia kemikaaleja.Tässä julkaisussa kerromme aineista, joiden avulla voit helposti puhdistaa palaneet astiat turvallisin ja ympäristöystävällisin menetelmin.

Ensinnäkin astianpesuainetabletti.Vaikka ei ole suositeltavaa pestä palaneita kattiloita astianpesukoneessa, voit ja jopa kannattaa käyttää pesuainetabletteja! Tablettien tehokkaat ainesosat auttavat pehmentämään ja poistamaan palaneen ruoan jäämiä.

Toiseksi ruokasoodaa ja alumiinifoliota.Tämä on helpoin ja nopein tapa puhdistaa palanut pannu, sillä se kestää enintään 5 minuuttia.Alumiinifolio yhdistettynä ruokasoodaan luo hankaavan pinnan, joka poistaa tehokkaasti palaneet hiukkaset.

Kolmanneksi Alka-Seltzer auttaa.Nämä poreilevat tabletit eivät auta vain kipuun ja krapulaan, vaan ne hoitavat myös vakavia epäpuhtauksia, kuten palanutta ruokaa.Niiden vaahtoava vaikutus pehmentää ja irrottaa palaneet hiukkaset astioiden pinnalta.

Neljänneksi ruokasooda ja etikka.Kun nämä kaksi ainesosaa sekoitetaan keskenään, tapahtuu kemiallinen reaktio, jonka seurauksena vapautuu hiilidioksidia.Syntyvä vaahto poistaa tehokkaasti erilaisia epäpuhtauksia, mukaan lukien palanut ruoka, eri pinnoilta.

Nämä yksinkertaiset, turvalliset ja yksinkertaiset vinkit pitävät kattilat ja pannut täydellisessä kunnossa ja poistavat tarpeen käyttää voimakkaita puhdistusaineita.Kokeile niitä, niin kattilasi ja pannusi kiiltävät taas puhtaina!