KotiKeittiön niksitPalanut pannu kiiltää taas: 4 nopeaa ja helppoa tapaa puhdistaa astiasi

Palanut pannu kiiltää taas: 4 nopeaa ja helppoa tapaa puhdistaa astiasi

Jokainen kotiäiti on kohdannut ongelman, jossa ruoka on palanut kattiloihin ja pannuihin.Paitsi että se pilaa astiaston ulkonäön, se voi olla myös terveysriski, jos syöt palaneen ruoan jäänteitä.

Onneksi on olemassa tehokkaita tapoja hoitaa tämä ongelma ilman aggressiivisia kemikaaleja.Tässä julkaisussa kerromme aineista, joiden avulla voit helposti puhdistaa palaneet astiat turvallisin ja ympäristöystävällisin menetelmin.

Ensinnäkin astianpesuainetabletti.Vaikka ei ole suositeltavaa pestä palaneita kattiloita astianpesukoneessa, voit ja jopa kannattaa käyttää pesuainetabletteja! Tablettien tehokkaat ainesosat auttavat pehmentämään ja poistamaan palaneen ruoan jäämiä.

Toiseksi ruokasoodaa ja alumiinifoliota.Tämä on helpoin ja nopein tapa puhdistaa palanut pannu, sillä se kestää enintään 5 minuuttia.Alumiinifolio yhdistettynä ruokasoodaan luo hankaavan pinnan, joka poistaa tehokkaasti palaneet hiukkaset.

Kolmanneksi Alka-Seltzer auttaa.Nämä poreilevat tabletit eivät auta vain kipuun ja krapulaan, vaan ne hoitavat myös vakavia epäpuhtauksia, kuten palanutta ruokaa.Niiden vaahtoava vaikutus pehmentää ja irrottaa palaneet hiukkaset astioiden pinnalta.

Neljänneksi ruokasooda ja etikka.Kun nämä kaksi ainesosaa sekoitetaan keskenään, tapahtuu kemiallinen reaktio, jonka seurauksena vapautuu hiilidioksidia.Syntyvä vaahto poistaa tehokkaasti erilaisia epäpuhtauksia, mukaan lukien palanut ruoka, eri pinnoilta.

Nämä yksinkertaiset, turvalliset ja yksinkertaiset vinkit pitävät kattilat ja pannut täydellisessä kunnossa ja poistavat tarpeen käyttää voimakkaita puhdistusaineita.Kokeile niitä, niin kattilasi ja pannusi kiiltävät taas puhtaina!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten