KotiMielenkiintoinenPaha haju pesukoneestasi katoaa: kokeile näitä 4 tapaa torjua hometta

Paha haju pesukoneestasi katoaa: kokeile näitä 4 tapaa torjua hometta

Pesukoneesta tuleva epämiellyttävä haju on varsin ongelmallinen asia, jonka kanssa monet kodinomistajat joutuvat kamppailemaan.Suurin syyllinen tässä tilanteessa on useimmiten koneen sisälle muodostuva home.

Etupakkauspesukoneet ovat erityisen alttiita tälle ongelmalle, koska ne käyttävät vähemmän vettä pesuun, jolloin pesuainejäämiä ja likaa kertyy.Lisäksi viemäriputkiin ja -letkuihin juuttunut neste voi myös osaltaan aiheuttaa homeista hajua.On kuitenkin muistettava, että on olemassa tehokkaita menetelmiä tämän haitan torjumiseksi.

Ensinnäkin kokeile pesuohjelman suorittamista maksimilämpötilassa tyhjällä rummulla ja jauheosastolla.Kuuma vesi auttaa tappamaan homeen ja bakteerit, jotka voivat aiheuttaa pahan hajun.

Toiseksi , jos edellinen vaihe ei tuottanut toivottua tulosta, käytä yksinkertaisia kotikonsteja, kuten etikkaa yhdistettynä ruokasoodaan, sitruunahappoa tai klooria sisältävää valkaisuainetta.Noudata näiden korjaustoimenpiteiden ohjeita ja muista suorittaa ylimääräinen huuhtelujakso niiden käytön jälkeen.

Kolmanneksi puhdista kumimansetti perusteellisesti kertyneistä nestejäämistä, vaahdosta, nukasta ja hiuksista.Sekoita tätä varten vettä ja etikkaa 1:1, käytä kumihanskoja ja pyyhi mansetin koko pinta vetämällä sitä taaksepäin, jotta pääset paremmin käsiksi vaikeasti saavutettaviin alueisiin.

Neljänneksi , älä laiminlyö pesuainelokeron säännöllistä puhdistusta.Ota se ulos, liota sitä lämpimässä vedessä, johon on lisätty jauhetta, ja puhdista jäämät ja home huolellisesti harjalla.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia mutta tehokkaita ohjeita pääset eroon pesukoneesi pahasta hajusta ja voit estää sen esiintymisen tulevaisuudessa.Säännöllinen puhdistus, kuuman veden käyttö ja yksinkertaisten keinojen, kuten etikan, sitruunahapon ja ruokasoodan, käyttö pitävät koneesi raikkaana ja puhtaana pitkään.Älä jätä tätä ongelmaa huomiotta, jotta voit pidentää pesukoneesi käyttöikää ja luoda mukavan ympäristön koko perheelle!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

    • Kyllä, pesuohjelman suorittaminen maksimilämpötilassa on erittäin tehokas keino päästä eroon pesukoneen hajusta. Kuuma vesi auttaa poistamaan homeen ja bakteerit, jotka ovat yleisiä hajun aiheuttajia. Suosittelen kokeilemaan tätä ensimmäisenä vaihtoehtona ja varmistaamalla, että pesukone pysyy puhtaana ja raikkaana.

  1. Pesukoneen haju on todellakin ärsyttävä ongelma, joka voi pilata koko pyykkirutiinin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä hajun torjumiseksi! Itse olen käyttänyt etikkaa ja ruokasoodaa, ja se on auttanut paljon. Kiitos hyvistä neuvoista!

  2. Pesukoneen epämiellyttävä haju on todellinen riesa, joka vaivaa monia kotitalouksia. Onneksi on olemassa keinoja homeen torjumiseksi. Suosittelen ensin pesuohjelman suorittamista maksimilämpötilassa tyhjällä koneella. Sen jälkeen kannattaa kokeilla kotikonsteja kuten etikkaa ja ruokasoodaa tai valkaisuainetta. Muista myös puhdistaa kumimansetti ja pesuainelokero säännöllisesti!

  3. Pesukoneen epämiellyttävä haju on todella rasittava ongelma, jota moni kotiäiti kohtaa. Olen itse vuosia kamppaillut tämän kanssa, ja olen havainnut, että parhaiten toimii pesuohjelma maksimilämpötilassa. Uskon vahvasti, että kotikonstit kuten etikka ja ruokasooda ovat avain tähän murheeseen! Kiitos hyvistä vinkeistä!

  4. Pesukoneen epämiellyttävästä hajusta eroon pääseminen voi olla haastava tehtävä, mutta onneksi on olemassa useita tehokkaita tapoja torjua homeen aiheuttamaa hajua. Suosittelen kokeilemaan pesuohjelmaa maksimilämpötilassa ja käyttämään kotikonsteja kuten etikkaa ja ruokasoodaa. Muista myös puhdistaa kumimansetti sekä pesuainelokero säännöllisesti!

  5. Pesukoneesta tuleva epämiellyttävä haju on todellinen riesa, mutta onneksi on olemassa keinoja sen torjumiseksi. Mielestäni paras tapa on suorittaa pesuohjelma maksimilämpötilassa tyhjällä rummulla ja jauheosastolla. Se tappaa tehokkaasti homeen ja bakteerit, jotka aiheuttavat hajun. Lisäksi kotikonstit kuten etikan ja ruokasoodan yhdistelmä ovat osoittautuneet hyviksi apukeinoiksi. Muista myös puhdistaa kumimansetti ja pesuainelokero säännöllisesti, niin saat taas raikkaan tuoksun pyykeillesi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten