KotiKeittiön niksitNyytit saavat unohtumattoman maun: 3 uutta ainesosaa makuun kokeneilta kokeilijoilta

Nyytit saavat unohtumattoman maun: 3 uutta ainesosaa makuun kokeneilta kokeilijoilta

Nyytit – yksinkertainen ja monien suosikkiruoka.Näyttäisi siltä, että mikä voisi olla helpompaa kuin niiden keittäminen kiehuvassa vedessä? Kokeneetkin kokit tekevät kuitenkin joskus virheitä, joiden vuoksi nyytit tarttuvat yhteen tai menettävät makua.Tämän voi välttää lisäämällä kiehuvaan veteen pari ainesosaa.

Heitä ensin muutama herne mustapippuria kiehuvaan veteen. Tämä yksinkertainen vaihe antaa liemelle omaperäisen maun ja nyytit ovat aromikkaampia.

Toiseksi, kun keittämisen loppuun on jäljellä noin 5 minuuttia, lisää kattilaan pari laakerinlehteä.Ne antavat nyytille hienon aromin ja mielenkiintoisen makuprofiilin.

Kolmanneksi, laita pilkotut sipulit kattilaan.Se tuo ruokaan lisää makua ja auttaa myös estämään nyyttien tarttumista toisiinsa.

Kypsennettäessäsi yritä sekoittaa nyyttejä varovasti silikoni- tai metallivälineitä käyttäen.On myös suositeltavaa olla peittämättä kattilaa kannella, jotta vaahto ei kiehuisi pois.Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä voit valmistaa täydellisiä nyyttejä, joissa on herkullinen maku ja aromi.Kokeile itse!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten