KotiKodin kukoistusNokkelat kotiäidit ovat keksineet valkaisuaineen korvikkeen: muista nämä vaihtoehdot kotikonsteista

Nokkelat kotiäidit ovat keksineet valkaisuaineen korvikkeen: muista nämä vaihtoehdot kotikonsteista

Lumivalkoiset liinavaatteet – jokaisen kotiäidin unelma.Aggressiivisten valkaisuaineiden käyttö voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti vaatteiden elinikään.Onneksi on olemassa hellävaraisempia ja turvallisempia tapoja saada vaatteesi takaisin alkuperäiseen valkoisuuteensa.

Unohda kemialliset valkaisuaineet ja tutustu luonnollisiin vaihtoehtoihin, joiden avulla saavutat halutut tulokset vahingoittamatta kankaita.Nämä yksinkertaiset ratkaisut tekevät valkaisusta todellisen nautinnon!

Kokeile ensin ammoniakkia ja ruokasoodaa valkaisuaineena.Tämä turvallinen valmiste sopii erinomaisesti kellastuneisiin ja himmeisiin vaatteisiin.Lisää vain yksi ruokalusikallinen ammoniakkia ja ruokasoodaa jokaiseen litraan vettä altaaseen ja liota pyykkiä muutaman tunnin ajan.

Toiseksi, jos likaantuminen on sitkeämpää, käytä liuosta, jossa on yksi ruokalusikallinen ammoniakkia ja kaksi ruokalusikallista etikkaa litraa vettä kohti.Liota pyykkiä tässä liuoksessa ennen pesua.

Kolmanneksi, käytä aspiriinia valkaisuun suoraan pesun aikana.Jauha kolme tablettia jauheeksi ja lisää ne pyykinpesuaineeseen.Tämä yksinkertainen temppu auttaa palauttamaan pyykkisi virheettömän valkoiseksi.

Neljänneksi, älä unohda sinappia ! Tästä tavallisesta keittiön ainesosasta voi tulla myös salainen aseesi haalistuneiden vaatteiden torjunnassa.Laimenna kuiva sinappi lämpimään veteen ja liota pyykkiä 2-3 tuntia ennen pesua.

Viidenneksi, kun valkaiset, älä unohda oikeaa veden lämpötilaa.Parhaan tuloksen saat käyttämällä kuumaa mutta ei kiehuvaa vettä, jotta kangas ei vahingoituisi.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit unohtaa aggressiiviset valkaisuaineet ja palauttaa pyykin alkuperäisen valkoisuuden mahdollisimman hellävaraisesti.Luonnolliset ainesosat, kuten ammoniakki, ruokasooda, aspiriini ja sinappi, ovat uskollisia apulaisiasi taistelussa tahrittuja vaatteita vastaan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Lumivalkoiset liinavaatteet ovat todellakin unelma jokaiselle kotiäidille! On hienoa kuulla, että on olemassa hellävaraisempia tapoja saada vaatteet valkoisiksi ilman aggressiivisia valkaisuaineita. Luonnolliset vaihtoehdot, kuten ammoniakki ja ruokasooda, ovat varmasti parempi valinta kankaiden elinikää ajatellen. Kiitos vinkistä! Tarvittaessa myös aspiriini ja sinappi ovat hyödyllisiä apuvälineitä vaatteiden valkaisussa. Täytyy ehdottomasti kokeilla näitä konsteja kotona!

  2. Mitä vaikutuksia näillä luonnollisilla vaihtoehdoilla on herkälle iholle? Onko esimerkiksi ammoniakki turvallista käyttää vaatteisiin, jotka ovat iholla jatkuvasti?

  3. Onko näitä luonnollisia valkaisuaineita turvallista käyttää kaikentyyppisille kankaille vai onko riski vahingoittaa herkempiä materiaaleja?

    • Kaikki mainitut luonnolliset valkaisuaineet ovat turvallisia käyttää monille eri materiaaleille, mutta herkempien kankaiden kohdalla on suositeltavaa tehdä aina pieni testi huomaamattomassa kohdassa varmistaaksesi, etteivät aineet aiheuta värinmuutoksia tai vaurioita. Erityisesti silkki ja villa voivat reagoida herkemmin, joten näille materiaaleille suosittelen varovaisuutta. Muista myös aina noudattaa valmistajien pesuohjeita parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten