KotiKodin kukoistusNokkelat kotiäidit ovat keksineet valkaisuaineen korvikkeen: muista nämä vaihtoehdot kotikonsteista

Lumivalkoiset liinavaatteet – jokaisen kotiäidin unelma.Aggressiivisten valkaisuaineiden käyttö voi kuitenkin vaikuttaa negatiivisesti vaatteiden elinikään.Onneksi on olemassa hellävaraisempia ja turvallisempia tapoja saada vaatteesi takaisin alkuperäiseen valkoisuuteensa.

Unohda kemialliset valkaisuaineet ja tutustu luonnollisiin vaihtoehtoihin, joiden avulla saavutat halutut tulokset vahingoittamatta kankaita.Nämä yksinkertaiset ratkaisut tekevät valkaisusta todellisen nautinnon!

Kokeile ensin ammoniakkia ja ruokasoodaa valkaisuaineena.Tämä turvallinen valmiste sopii erinomaisesti kellastuneisiin ja himmeisiin vaatteisiin.Lisää vain yksi ruokalusikallinen ammoniakkia ja ruokasoodaa jokaiseen litraan vettä altaaseen ja liota pyykkiä muutaman tunnin ajan.

Toiseksi, jos likaantuminen on sitkeämpää, käytä liuosta, jossa on yksi ruokalusikallinen ammoniakkia ja kaksi ruokalusikallista etikkaa litraa vettä kohti.Liota pyykkiä tässä liuoksessa ennen pesua.

Kolmanneksi, käytä aspiriinia valkaisuun suoraan pesun aikana.Jauha kolme tablettia jauheeksi ja lisää ne pyykinpesuaineeseen.Tämä yksinkertainen temppu auttaa palauttamaan pyykkisi virheettömän valkoiseksi.

Neljänneksi, älä unohda sinappia ! Tästä tavallisesta keittiön ainesosasta voi tulla myös salainen aseesi haalistuneiden vaatteiden torjunnassa.Laimenna kuiva sinappi lämpimään veteen ja liota pyykkiä 2-3 tuntia ennen pesua.

Viidenneksi, kun valkaiset, älä unohda oikeaa veden lämpötilaa.Parhaan tuloksen saat käyttämällä kuumaa mutta ei kiehuvaa vettä, jotta kangas ei vahingoituisi.

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit unohtaa aggressiiviset valkaisuaineet ja palauttaa pyykin alkuperäisen valkoisuuden mahdollisimman hellävaraisesti.Luonnolliset ainesosat, kuten ammoniakki, ruokasooda, aspiriini ja sinappi, ovat uskollisia apulaisiasi taistelussa tahrittuja vaatteita vastaan.