KotiEstilo de vidaNo lo tires, échaselo a las zanahorias: la verdura se conservará más...

No lo tires, échaselo a las zanahorias: la verdura se conservará más tiempo y no enfermará

No siempre es necesario tirar el serrín que queda tras una reforma o construcción.Se explicó a los cultivadores de dacha cómo utilizar eficazmente los residuos para almacenar zanahorias.

Se puede alargar la vida útil de las zanahorias utilizando serrín si se vierte en el recipiente en el que se almacena la hortaliza.Es importante que los residuos acaben en la parte superior.Esto permitirá que las zanahorias conserven la humedad y duren mucho más tiempo.

Otra propiedad útil de este método es la protección contra las enfermedades.Gracias al serrín que queda encima de las zanahorias, se pueden prevenir los hongos, subraya Belnovosti.

Es importante tener en cuenta que las propias virutas suelen contener polvo y microorganismos.Por lo tanto, el serrín debe lavarse a fondo antes de cubrir las zanahorias.

Antes, a las amas de casa se les decía por qué llenar el fregadero de la cocina con harina.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

3 KOMMENTIT

  1. Se voi pidentää porkkanoiden säilyvyyttä käyttämällä sahanpurua, jos se kaadetaan astiaan, jossa vihanneksia säilytetään. On tärkeää, että jäte päätyy yläosaan. Tämä mahdollistaa porkkanoiden kosteuden säilymisen ja kestämisen paljon pidempään.

  2. Ei ole aina tarpeen heittää pois sahanpurua, joka jää jäljelle remontin tai rakentamisen jälkeen. Selitettiin mökkiviljelijöille, kuinka käyttää jätteitä tehokkaasti porkkanoiden säilyttämiseen. Voidaan pidentää porkkanoiden säilyvyysaikaa käyttämällä sahanpurua, kun se kaadetaan astiaan, jossa vihanneksia säilytetään. On tärkeää, että jätteet päätyvät päälle. Tämä mahdollistaa porkkanoiden kosteuden säilymisen ja kestämisen paljon kauemmin.

  3. Loikaileva kommentti! Hyvä vinkki zanahorien säilyttämiseksi. Ei ole aina tarpeellista heittää pois sahanpuru rakentamisen tai remontin jälkeen. Saati siitä voi olla hyötyä kasvimaalla!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten