KotiKotitalousvinkitNäin käytät joulukuusia kotona: Älä heitä neulasia pois juhlapyhien jälkeen

Näin käytät joulukuusia kotona: Älä heitä neulasia pois juhlapyhien jälkeen

Kuusen neulaset ovat todellinen siunaus datsan kasvattajille ja puutarhureille.Sen käyttö on monipuolista.Sitä käytetään vihannes- ja kukkapuutarhassa eri tavoin – multaamiseen, kasvien peittämiseen, lannoitteiden valmistamiseen.

On kuitenkin toinenkin yksinkertainen ja tehokas tapa käyttää männyn neulasia – tuholaistorjuntaan.Se on halpaa ja ympäristöystävällistä.

Kokeneet kotiäidit uudenvuoden jälkeen keräävät neulaset joulukuusista ja säilyttävät ne pusseissa.Keväällä, huhtikuussa, tee siitä vahva infuusio – kaada kiehuvaa vettä, vaadi, siivilöi.Saatu liuos ruiskutetaan hedelmäpuihin ja pensaisiin ennen kukintaa.

Tällaiset ennaltaehkäisevät ruiskutukset suojaavat luotettavasti tuholaisilta – omenat kasvavat ilman, että madot syövät niitä, koska hyönteiset ohittavat käsitellyt kasvit.

Siksi kannattaa säästää joulukuusen neulaset ja käyttää ne hyödyksi puutarhassa ja kasvimaalla.Tämä on luotettava ja ilmainen menetelmä tuholaistorjuntaan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten