KotiKotitalousvinkitMonet kotiäidit peseytyvät edelleen väärin: älä toista 4 yleisintä virhettä

Monet kotiäidit peseytyvät edelleen väärin: älä toista 4 yleisintä virhettä

Nykyaikaiset kodinkoneet on suunniteltu helpottamaan elämäämme ja säästämään aikaa rutiininomaisissa kotitöissä.Kaikki käyttäjät eivät kuitenkaan tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin oman kokemuksensa perusteella tai ajanpuutteen vuoksi.

Tärkeiden valmistajan suositusten huomiotta jättäminen voi kuitenkin johtaa tavaroiden pilaantumiseen tai itse laitteen rikkoutumiseen.Tässä artikkelissa tarkastelemme neljää yleisintä virhettä, joita monet kotiäidit tekevät pyykkiä pestessään, ja kerromme, miten voit välttää ne.

Ensinnäkin monet lajittelevat virheellisesti pyykit vain värin mukaan – valkoisiin ja värillisiin.Vaatteiden laadun säilyttämiseksi on kuitenkin otettava huomioon myös kankaiden ominaisuudet.Herkät materiaalit voivat vahingoittua, kun ne pestään yhdessä paksumpien kankaiden kanssa, joten ne on pestävä erikseen.

Toiseksi, vaatteiden tarranauhojen, nappien, vetoketjujen ja muiden kiinnikkeiden kunnon tarkistaminen laiminlyödään usein.Kiinnittämättömät vaatekappaleet voivat vahingoittaa itse pyykkiä tai jopa pesukonetta pesun aikana.On suositeltavaa joko kiinnittää kaikki kiinnikkeet tai kääntää vaate nurinpäin.

Kolmanneksi, monet ihmiset unohtavat tarkistaa vaatteet ja niiden kunnon ennen niiden laittamista pesukoneeseen.On ehdottoman tärkeää tarkistaa taskujen sisältö ja se, että kaikki napit on ommeltu hyvin kiinni, sillä pienet kovat esineet voivat pilata tyhjennyspumpun juuttumalla siihen pesuprosessin aikana.

Neljänneksi monet unohtavat tuulettaa pesukoneen pesun päätyttyä.Kuormalokeron luukun ja pesuainelokeron jättäminen kiinni luo suotuisat olosuhteet homeen ja patogeenisten bakteerien kasvulle koneen sisällä.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit välttää vaatteiden vahingoittumisen ja pidentää pesukoneen käyttöikää.Käyttöohjeiden huolellinen tutkiminen auttaa sinua saamaan nykyaikaisista laitteista kaiken irti ja pitämään vaatteesi huippukunnossa vuosien ajan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten