KotiMielenkiintoinenMonet kotiäidit eivät vieläkään siivoa kotia oikein: muista 5 tärkeintä siivoussääntöä

Monet kotiäidit eivät vieläkään siivoa kotia oikein: muista 5 tärkeintä siivoussääntöä

Puhdas ja siisti koti on avain viihtyisyyteen ja mukavuuteen.Usein säännöllisestä siivouksesta huolimatta raikkauden tunnetta ei kuitenkaan saavuteta.Syynä tähän voivat olla yleiset virheet, jotka voi helposti korjata, jos tietää, mihin kiinnittää huomiota.

Ensinnäkin , sinun ei pidä aloittaa siivousta lattialta.Pyyhi ensin kattokruunu, hyllyt ja muut korkeat pinnat ja siirry sitten vähitellen alaspäin ja puhdista lattia loppuun.Jos teet päinvastoin, pöly ja lika laskeutuvat takaisin juuri puhdistettuun lattiaan.

Toiseksi älä käytä samaa liinaa tai sieniä kaikille pinnoille.Tämä vain levittää bakteereja ja likaa koko taloon.Ratkaisu on hankkia muutama erillinen rätti ja sieni eri tarkoituksiin ja pestä ne huolellisesti käytön jälkeen.

Kolmanneksi , sinun ei pitäisi jättää huomiotta sotkua.Ylimääräinen tavaraa on merkittävä syy sekasortoon.On tärkeää päästä säännöllisesti, 3-5 kertaa vuodessa, eroon kaikesta tarpeettomasta tavarasta: vanhoista sanomalehdistä, rikkinäisistä astioista, vaatteista ja laitteista, joita ei käytetä.

Neljänneksi on kiinnitettävä huomiota vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, kuten jalkalistoihin, pattereihin ja reunalistoihin.Näihin kerääntyy eniten pölyä ja likaa.

Viidenneksi , käytä tehokkaita puhdistusaineita ja vaihda ne säännöllisesti.Vanhentuneet tai heikkolaatuiset tuotteet eivät käsittele likaa kunnolla.

Välttämällä yleisiä siivousvirheitä voit saada täydellisen puhtaan kodin.Oikea toimintojen järjestys, muutaman rätin käyttö, roskien säännöllinen poistaminen ja vaikeasti saavutettavien paikkojen puhdistaminen yhdessä laadukkaiden siivousaineiden kanssa ovat avain viihtyisään ja raikkaaseen kotiin.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Puhdas ja siisti koti on minusta tärkeä viihtyisyyden ja mukavuuden kannalta. Olen itse huomannut, että siivouksessa on tärkeää kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin, kuten pintojen puhdistukseen ylhäältä alas, eri liinojen käyttöön eri pinnoilla ja tarpeettoman tavaran karsimiseen. Näitä perussääntöjä noudattamalla kodin siisteys pysyy parempana!

  2. Puhdas ja siisti koti on avain viihtyisyyteen ja mukavuuteen. Usein säännöllisestä siivouksesta huolimatta raikkauden tunnetta ei kuitenkaan saavuteta. Syynä tähän voivat olla yleiset virheet, jotka voi helposti korjata, jos tietää, mihin kiinnittää huomiota. Ensinnäkin, sinun ei pidä aloittaa siivousta lattialta. Pyyhi ensin kattokruunu, hyllyt ja muut korkeat pinnat ja siirry sitten vähitellen alaspäin ja puhdista lattia loppuun. Jos teet päinvastoin, pöly ja lika laskeutuvat takaisin juuri puhdistettuun lattiaan. Toiseksi älä käytä samaa liinaa tai sieniä kaikille pinnoille. Tämä vain levittää bakteereja ja likaa koko taloon. Ratkaisu on hankkia muutama erillinen rätti ja sieni eri tarkoituksiin ja pestä ne huolellisesti käytön jälkeen. Kolmanneksi, sinun ei pitäisi jättää huomiotta sotkua. Ylimääräinen tavaraa on merkittävä syy sekasortoon. On tärkeää päästä säännöllisesti, 3-5 kertaa vuodessa, eroon kaikesta tarpeettomasta tavarasta: vanhoista sanomalehdistä, rikkinäisistä astioista, vaatteista ja laitteista, joita ei käytetä. Neljänneksi on kiinnitettävä huomiota vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, kuten jalkalistoihin, pattereihin ja reunalistoihin. Näihin kerääntyy eniten pölyä ja likaa. Viidenneksi, käytä tehokkaita puhdistusaineita ja vaihda ne säännöllisesti. Vanhentuneet tai heikkolaatuiset tuotteet eivät käsittele likaa kunnolla. Välttämällä yleisiä siivousvirheitä voit saada täydellisen puhtaan kodin. Oikea toimintojen järjestys, muutaman rätin käyttö, roskien säännölli

  3. Kiitos hyvistä siivousohjeista! Olen itse huomannut, että noiden viiden tärkeän säännön avulla kodin siivous sujuu paljon tehokkaammin ja lopputulos on paljon puhtaampi. Erityisesti tuo huomio sotkun karsimisesta on tärkeä, sillä turhat tavarat saavat helposti kodin näyttämään sotkuiselta. Jatkossakin aion noudattaa näitä vinkkejä, kiitos!

  4. Puhdas ja siisti koti on avain viihtyisyyteen ja mukavuuteen. Usein säännöllisestä siivouksesta huolimatta raikkauden tunnetta ei kuitenkaan saavuteta. Syynä tähän voivat olla yleiset virheet, jotka voi helposti korjata, jos tietää, mihin kiinnittää huomiota. Ensinnäkin, sinun ei pidä aloittaa siivousta lattialta. Pyyhi ensin kattokruunu, hyllyt ja muut korkeat pinnat ja siirry sitten vähitellen alaspäin ja puhdista lattia loppuun. Jos teet päinvastoin, pöly ja lika laskeutuvat takaisin juuri puhdistettuun lattiaan. Toiseksi älä käytä samaa liinaa tai sientä kaikille pinnoille. Tämä vain levittää bakteereja ja likaa koko taloon. Ratkaisu on hankkia muutama erillinen rätti ja sieni eri tarkoituksiin ja pestä ne huolellisesti käytön jälkeen. Kolmanneksi, sinun ei pitäisi jättää huomiotta sotkua. Ylimääräinen tavara on merkittävä syy sekasortoon. On tärkeää päästä säännöllisesti, 3-5 kertaa vuodessa, eroon kaikesta tarpeettomasta tavarasta: vanhoista sanomalehdistä, rikkinäisistä astioista, vaatteista ja laitteista, joita ei käytetä. Neljänneksi on kiinnitettävä huomiota vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, kuten jalkalistoihin, pattereihin ja reunalistoihin. Näihin kerääntyy eniten pölyä ja likaa. Viidenneksi, käytä tehokkaita puhdistusaineita ja vaihda ne säännöllisesti. Vanhentuneet tai heikkolaatuiset tuotteet eivät käsittele likaa kunnolla. Välttämällä yleisiä siivousvirheitä voit saada täydellisen puhtaan kodin. Oikea toimintojen järjestys, muutaman rätin käyttö, roskien säännöl

  5. Puhdas ja siisti koti on avain viihtyisyyteen ja mukavuuteen! Monet unohtavat, että siivouksessa pitäisi kiinnittää enemmän huomiota yksityiskohtiin. Esimerkiksi kattovalaisimen tai hyllyn puhdistaminen ennen lattian siivoamista auttaa pitämään kodin todella puhtaana. Lisäksi eri siivousliinojen ja -sienten käyttäminen eri pinnoille on välttämätöntä bakteerien leviämisen estämiseksi. Järjestelmällinen tavaroiden karsiminen ja vaikeasti saavutettavien paikkojen huomioiminen ovat myös avainasemassa kodin siisteyden ylläpitämisessä. Siivouksen tulisi olla säännöllistä ja tehokasta, jotta koti pysyy miellyttävänä ja raikkaana.

  6. Monet kotiäidit eivät vieläkään siivoa kotia oikein: muista 5 tärkeintä siivoussääntöä. Puhdas ja siisti koti on avain viihtyisyyteen ja mukavuuteen. Usein säännöllisestä siivouksesta huolimatta raikkauden tunnetta ei kuitenkaan saavuteta. Syynä tähän voivat olla yleiset virheet, jotka voi helposti korjata, jos tietää, mihin kiinnittää huomiota. Ensinnäkin, sinun ei pidä aloittaa siivousta lattialta. Pyyhi ensin kattokruunu, hyllyt ja muut korkeat pinnat ja siirry sitten vähitellen alaspäin ja puhdista lattia loppuun. Jos teet päinvastoin, pöly ja lika laskeutuvat takaisin juuri puhdistettuun lattiaan. Toiseksi älä käytä samaa liinaa tai sieniä kaikille pinnoille. Tämä vain levittää bakteereja ja likaa koko taloon. Ratkaisu on hankkia muutama erillinen rätti ja sieni eri tarkoituksiin ja pestä ne huolellisesti käytön jälkeen. Kolmanneksi, sinun ei pitäisi jättää huomiotta sotkua. Ylimääräinen tavaraa on merkittävä syy sekasortoon. On tärkeää päästä säännöllisesti, 3-5 kertaa vuodessa, eroon kaikesta tarpeettomasta tavarasta: vanhoista sanomalehdistä, rikkinäisistä astioista, vaatteista ja laitteista, joita ei käytetä. Neljänneksi on kiinnitettävä huomiota vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, kuten jalkalistoihin, pattereihin ja reunalistoihin. Näihin kerääntyy eniten pölyä ja likaa. Viidenneksi, käytä tehokkaita puhdistusaineita ja vaihda ne säännöllisesti. Vanhentuneet tai heikkolaatuiset tuotteet eivät käsittele likaa kunnolla. Välttämällä yleisiä siivousvirheitä voit saada täydellisen puhtaan kodin. Oikea toimintojen järjestys, muutaman rätin käyttö, roskien säännölli

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten