KotiKeittiön niksitMiten raastin raastetaan helposti ja puhdistetaan raastin nopeasti: 3 tärkeää vinkkiä keittiöön

Miten raastin raastetaan helposti ja puhdistetaan raastin nopeasti: 3 tärkeää vinkkiä keittiöön

Joidenkin kotitaloustarvikkeiden puhdistaminen voi olla hankalaa.Mutta muutamalla yksinkertaisella niksillä siitä tulee paljon helpompaa.Jaamme muutamia vinkkejä siihen, miten voit helposti käyttää ja puhdistaa raastimesi vahingoittamatta sitä tai käsiäsi.

Ensinnäkin voit käyttää vanhaa hammasharjaa , johon on lisätty hieman astianpesuainetta, puhdistaaksesi raastimen ruokajäämistä.Näin raastin puhdistuu perusteellisesti ilman viiltohaavan vaaraa.

Toiseksi, jotta voimakkaasti tarttuvien pehmeiden juustojen raastaminen olisi helpompaa, raastin kannattaa hieroa raastin kasviöljyyn kastetulla puuvillakiekolla etukäteen.Sen jälkeen juusto raastuu hyvin eikä raastin likaannu.

Kolmanneksi, jotta raastimesta poistuu valkosipulin ja lian kirpeä haju pilkkomisen jälkeen, voit laittaa pussin sen päälle ennen käyttöä.Sitten pussi voidaan helposti poistaa ja hävittää hajun mukana.

Näin yksinkertaisilla ja edullisilla keinoilla voit helposti puhdistaa raastimen, mikä säästää vaivaa ja hermoja.Ja puhtaat laitteet kestävät pidempään ja ovat tyytyväisiä ulkonäköönsä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten