KotiKeittiön niksitMiten puhdistaa uuni noesta ja rasvasta: 3 tehokasta tapaa taitavilta emänniltä

Miten puhdistaa uuni noesta ja rasvasta: 3 tehokasta tapaa taitavilta emänniltä

Uunimme on saanut ruman ulkonäön runsaan talviaterian jälkeen.Miten voit palauttaa sen entisen kiillon vahingoittamatta pintaa? Tässä kolme toimivaksi todettua keinoa.

Ensimmäisessä menetelmässä likaantuneisiin paikkoihin ruiskutetaan etikan ja veden seosta yhtä suurina osina.Tämän seoksen on annettava imeytyä kunnolla nokeen, ja sen on annettava imeytyä 5-10 minuuttia.

Toisessa menetelmässä käytetään ruokasoodaa – uskollinen apuri rasvan torjunnassa.Ripottele ongelmakohtiin ruokasoodaa ja käsittele sitten etikkapohjaisella liuoksella. 15 minuutin kuluttua sinun on pyyhittävä ja pestävä tahna pois.

Kolmas menetelmä on haihduttaa etikka uunin maksimilämpötilassa.Tätä varten aseta astia, jossa on liuos, sisälle 20-60 minuutiksi.Etikkapilvi syövyttää itsepäisetkin tahrat.

Tärkeintä on muistaa, ettei mitään voimakkaita kemikaaleja.Vältä hankaavia puhdistusjauheita – vain luonnon aineiden lempeä voima!

1. Minusta paras tapa puhdistaa uuni on ruokasoodalla ja etikalla, ne ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. En käytä koskaan voimakkaita kemikaaleja kotona.

2. Uunimme on saanut ruman ulkonäön runsaan talviaterian jälkeen. Miten voimme palauttaa sen entisen kiillon vahingoittamatta pintaa? Tässä kolme toimivaksi todettua keinoa. Ensimmäisessä menetelmässä likaantuneisiin paikkoihin ruiskutetaan etikan ja veden seosta yhtä suurina osina. Tämän seoksen on annettava imeytyä kunnolla nokeen, ja sen on annettava imeytyä 5-10 minuuttia. Toisessa menetelmässä käytetään ruokasoodaa – uskollinen apuri rasvan torjunnassa. Ripottele ongelmakohtiin ruokasoodaa ja käsittele sitten etikkapohjaisella liuoksella. 15 minuutin kuluttua sinun on pyyhittävä ja pestävä tahna pois. Kolmas menetelmä on haihduttaa etikka uunin maksimilämpötilassa. Tätä varten aseta astia, jossa on liuoksella, sisälle 20-60 minuutiksi. Etikkapilvi syövyttää itsepäisetkin tahrat. Tärkeintä on muistaa, ettei käytetä mitään voimakkaita kemikaaleja. Vältetään hankaavia puhdistusjauheita – vain luonnon aineiden lempeä voima!

• Kiitos kysymyksestäsi, AnnaLeena92! Näitä puhdistusmenetelmiä on todellakin testattu monilla eri uunityypeillä, ja ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi ja hellävaraisiksi uunin pinnalle. Voit siis olla varma, että nämä keinot eivät vahingoita uuniasi. Muista noudattaa ohjeita tarkasti ja välttää voimakkaita kemikaaleja – nämä luonnonmukaiset tavat pitävät uunisi kiiltävänä ja puhtaana! Hauskoja puhdistushetkiä!

3. Minusta tämä on todella hyödyllistä tietoa! Olen aina kamppaillut uunin puhdistamisessa noesta ja rasvasta, joten nämä vinkit tulevat todella tarpeeseen. Kiitos!

4. Ensimmäisessä menetelmässä likaantuneisiin paikkoihin ruiskutetaan etikan ja veden seosta yhtä suurina osina. Tämän seoksen on annettava imeytyä kunnolla nokeen, ja sen on annettava imeytyä 5-10 minuuttia. Toisessa menetelmässä käytetään ruokasoodaa – uskollinen apuri rasvan torjunnassa. Ripottele ongelmakohtiin ruokasoodaa ja käsittele sitten etikkapohjaisella liuoksella. 15 minuutin kuluttua sinun on pyyhittävä ja pestävä tahna pois. Kolmas menetelmä on haihduttaa etikka uunin maksimilämpötilassa. Tätä varten aseta astia, jossa on liuos, sisälle 20-60 minuutiksi. Etikkapilvi syövyttää itsepäisetkin tahrat. Tärkeintä on muistaa, ettei mitään voimakkaita kemikaaleja. Vältä hankaavia puhdistusjauheita – vain luonnon aineiden lempeä voima!