KotiSiivousvinkitMiten puhdistaa tahrat puuvilla- ja pellavapöytäliinoista: muutama yksinkertainen DIY

Miten puhdistaa tahrat puuvilla- ja pellavapöytäliinoista: muutama yksinkertainen DIY

Eri kankaista valmistettujen pöytäliinojen hoitamisessa on omat erityispiirteensä.Tarkastellaan parhaita tapoja pestä ja puhdistaa tahrat kahdelle suosituimmalle vaihtoehdolle – puuvilla- ja pellavapöytäliinoille.

Ensinnäkin puuvillapöytäliinat voidaan pestä muiden puuvillapyyhkeiden kanssa tavallisella jauheella, mutta pitsiset pöytäliinat on parempi pestä erikseen, jotta vältyttäisiin nukkaantumiselta.Pese kuumassa vedessä, huuhtele kylmällä vedellä.

Toiseksi, pellavapöytäliinoille sopii vain kylmä vesi ja mieto pesuaine hellävaraisella pesukerralla.Tämä säilyttää kankaan miellyttävän rakenteen.

Kolmanneksi, molempien pöytäliinojen on parasta kuivua lähes täysin kuiviksi ja sitten silitellä silitysraudalla , kun ne ovat vielä hieman kosteita.

Neljänneksi, erityinen tahranpoistoaine yhdistettynä sieneen auttaa vanhoihin tahroihin, ja ripaus suolaa auttaa tuoreisiin viinitahroihin.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ohjeita voit pitää pöytäliinasi täydellisessä kunnossa.Kokeile niitä tarvittaessa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten