KotiSiivousvinkitMiten puhdistaa kylpyamme nopeasti: 6 tapaa käyttämällä kansanhoitoa

Miten puhdistaa kylpyamme nopeasti: 6 tapaa käyttämällä kansanhoitoa

Kylpyhuoneen pitäminen puhtaana on tärkeä osa kodin ylläpitoa.Erityisen huolellista hoitoa vaatii itse kylpyamme, koska se on päivittäin kosketuksissa veden, pesuaineiden ja kosmetiikan kanssa.Ajan myötä sen pinnalle ilmestyy eroja, ruostetahroja, kalkkikiveä.

Kylpyammeen valkoisuuden ja kiillon palauttamiseksi on olemassa monia tehokkaita ja turvallisia kansanhoitokeinoja.Tarkastellaan 6 tällaista keinoa.

Ensinnäkin tavallinen veteen liuotettu suola on tehokas kylpyveden puhdistusaine.Hiero sitä vain pintaan ja huuhtele se pois puolen tunnin kuluttua.

Toiseksi, tavallinen astianpesuaine toimii myös.Levitä sitä yksinkertaisesti sienellä kylpyammeen pinnalle.

Kolmanneksi valkaisuaineen, ruokasoodan ja veden seoksella on hyvä puhdistava vaikutus.Sitä käytetään kylvyn käsittelyyn, ja puolen tunnin kuluttua se pestään pois vedellä.

Neljänneksi kylpyamme on hyvä puhdistaa liasta ja ruosteesta sitruunahappoliuos.Se on jätettävä hetkeksi ja huuhdeltava sitten pois lämpimällä vedellä.

Viidenneksi ruokasoodaliuos auttaa myös puhdistamaan kylpyammeen liasta ja ruosteesta.Tärkeintä on huuhdella se perusteellisesti käsittelyn jälkeen.

Kuudenneksi, se auttaa pääsemään eroon keltaisista raidoista ja tahroista aktiivihiilen ja veden seos.Pyyhi pinta sillä, ja puolen tunnin kuluttua pese se pois.

Näin ollen yksinkertaisten luonnollisten ainesosien avulla, joita on saatavilla jokaisessa kodissa, voit pitää kylvyn puhtaana ja päästä eroon erilaisista lioista ja tahroista.Tärkeintä on valita oikea tuote ja käyttää sitä oikein.Sitten kylpyamme ilahduttaa valkoisuudellaan ja säihkyvällä puhtaudellaan.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten