Home Kodin kukoistus Miten pidentää astianpesusienen käyttöikää: miksi viisaat kotiäidit leikkaavat kulman

Miten pidentää astianpesusienen käyttöikää: miksi viisaat kotiäidit leikkaavat kulman

5

Kuten tiedät, sinun pitäisi vaihtaa astianpesusieni vähintään kerran viikossa.Ja tämä pätee, vaikka huuhtelisit sen huolellisesti käytön jälkeen, käsittelisit sitä ruokasoodalla, etikalla tai desinfioisit sen mikroaaltouunissa.On kuitenkin mahdollista pidentää tämän esineen käyttöikää, jotta siitä olisi jatkossakin hyötyä.

Valitettavasti kaikki nämä toimenpiteet voivat tappaa enintään 60 prosenttia bakteereista, jotka lisääntyvät voimakkaasti sienen lämpimässä ja kosteassa ympäristössä.Vaikka siis olisi kuinka kurjaa heittää pois ulkoisesti puhdas sieni, se on hygienian kannalta välttämätöntä.

On olemassa fiksu tapa pidentää vanhan sienen käyttöikää vaarantamatta terveyttäsi.Leikkaa sienestä vain kulma pois, jotta visuaalisesti osoitetaan , ettei se enää sovellu astianpesuun.

Merkitty sieni on säilytettävä erikseen lavuaarin alla.Tästä lähtien sitä voidaan käyttää vain likaiseen työhön , esim. pyörän pyörien pesuun, roskiksen ja wc-astian puhdistukseen jne.Enää ei ole häpeä heittää pois tällaista sieniä, sillä se palvelee tarkoitustaan täydellisesti.

Tämä yksinkertainen menetelmä pidentää vanhojen astianpesusieniesi käyttöikää.Kokeile ehdottomasti!

Quelle: pogovorim.by

- Mainos -

5 COMMENTS

  1. Voin vain suositella tätä upeaa tapaa pidentää vanhan astianpesusienen käyttöikää! Todella fiksu ratkaisu, joka auttaa säästämään rahaa ja ympäristöä.

  2. Kuten tiedät, sinun pitäisi vaihtaa astianpesusieni vähintään kerran viikossa. Ja tämä pätee, vaikka huuhtelisit sen huolellisesti käytön jälkeen, käsittelisit sitä ruokasoodalla, etikalla tai desinfioisit sen mikroaaltouunissa. On kuitenkin mahdollista pidentää tämän esineen käyttöikää, jotta siitä olisi jatkossakin hyötyä. Valitettavasti kaikki nämä toimenpiteet voivat tappaa enintään 60 prosenttia bakteereista, jotka lisääntyvät voimakkaasti sienen lämpimässä ja kosteassa ympäristössä. Vaikka siis olisi kuinka kurjaa heittää pois ulkoisesti puhdas sieni, se on hygienian kannalta välttämätöntä. On olemassa fiksu tapa pidentää vanhan sienen käyttöikää vaarantamatta terveyttäsi. Leikkaa sienestä vain kulma pois, jotta visuaalisesti osoitetaan, ettei se enää sovellu astianpesuun. Merkitty sieni on säilytettävä erikseen lavuaarin alla. Tästä lähtien sitä voidaan käyttää vain likaiseen työhön, esim. pyörän pyörien pesuun, roskiksen ja wc-astian puhdistukseen jne. Enää ei ole häpeä heittää pois tällaista sieniä, sillä se palvelee tarkoitustaan täydellisesti. Tämä yksinkertainen menetelmä pidentää vanhojen astianpesusieniesi käyttöikää. Kokeile ehdottomasti! Quelle: pogovorim.by

  3. Miksi viisaat kotiäidit leikkaavat kulman? Onko tämä todella tehokas tapa pidentää astianpesusienen käyttöikää? Haluaisin kuulla lisää tästä innovatiivisesta tekniikasta!

    • Kyllä, tämä on todella tehokas tapa pidentää astianpesusienen käyttöikää! Leikkaamalla kulman pois vanhasta sienestä varmistat, että se ei enää sovellu astianpesuun, mutta voit silti hyödyntää sitä muihin likaisiin tehtäviin. Tämä innovatiivinen tekniikka auttaa sinua säästämään rahaa ja vähentämään jätettä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

  4. Kuten tiedät, astianpesusienen käyttöikää tulisi pidentää. Vaikka olisi vaikea luopua vanhasta sienestä, on hygienian kannalta välttämätöntä. Leikkaamalla sienestä kulma pois ja merkitsemällä se erikseen likaista työtä varten, voit jatkaa sen hyödyntämistä. Tämä yksinkertainen menetelmä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version