KotiKodin kukoistusMiten pidentää astianpesusienen käyttöikää: miksi viisaat kotiäidit leikkaavat kulman

Miten pidentää astianpesusienen käyttöikää: miksi viisaat kotiäidit leikkaavat kulman

Kuten tiedät, sinun pitäisi vaihtaa astianpesusieni vähintään kerran viikossa.Ja tämä pätee, vaikka huuhtelisit sen huolellisesti käytön jälkeen, käsittelisit sitä ruokasoodalla, etikalla tai desinfioisit sen mikroaaltouunissa.On kuitenkin mahdollista pidentää tämän esineen käyttöikää, jotta siitä olisi jatkossakin hyötyä.

Valitettavasti kaikki nämä toimenpiteet voivat tappaa enintään 60 prosenttia bakteereista, jotka lisääntyvät voimakkaasti sienen lämpimässä ja kosteassa ympäristössä.Vaikka siis olisi kuinka kurjaa heittää pois ulkoisesti puhdas sieni, se on hygienian kannalta välttämätöntä.

On olemassa fiksu tapa pidentää vanhan sienen käyttöikää vaarantamatta terveyttäsi.Leikkaa sienestä vain kulma pois, jotta visuaalisesti osoitetaan , ettei se enää sovellu astianpesuun.

Merkitty sieni on säilytettävä erikseen lavuaarin alla.Tästä lähtien sitä voidaan käyttää vain likaiseen työhön , esim. pyörän pyörien pesuun, roskiksen ja wc-astian puhdistukseen jne.Enää ei ole häpeä heittää pois tällaista sieniä, sillä se palvelee tarkoitustaan täydellisesti.

Tämä yksinkertainen menetelmä pidentää vanhojen astianpesusieniesi käyttöikää.Kokeile ehdottomasti!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten