KotiVinkit vaatteiden hoitoonMiten pääset eroon vanhasta hajusta vaatekaapissasi: kokeneiden emäntien liitutemppu

Miten pääset eroon vanhasta hajusta vaatekaapissasi: kokeneiden emäntien liitutemppu

Vaatekaappiemme syvyyksissä piilevä salakavala kosteus pilaa usein elämän tekemällä lempivaatteistasi haisevia rättejä.Mutta tätä vitsausta vastaan on helppo taistella! Siihen tarvitaan vain yksi saatavilla oleva lääke, joka löytyy lähes jokaiselta kotiäidiltä.

On käynyt ilmi, että jos laittaa tavallista liitua kaappeihin ja lipastoihin, hajut lakkaavat ilmestymästä kuin taikaiskusta.Ajan myötä ihmiset ovat ratkaisseet tämän mysteerin ja ymmärtäneet, mistä tämä vaikutus johtuu.

Epämiellyttävien hajujen syynä on kosteuden kertyminen, joka luo otollisen ympäristön bakteerien kasvulle.Liidulla on maaginen kyky imeä ylimääräistä kosteutta antamatta bakteereille mahdollisuutta.

Jos haluat päästä eroon vaatekaapin hajuista, aseta liitunpaloja vaatekaapin nurkkiin.Tai voit laittaa liitua pusseihin ripustimiin vaatteiden viereen.Tärkeintä on vaihtaa tämä ihmelääke kuuden kuukauden välein.Ja unohda sitten hajuongelma lopullisesti!

Kaksi muuta helppoa tapaa raikastaa vaatteet :

 • Jätä tavarat ulos ulkoilmaan yön yli.Yön viileys ja puhdas ilma poistavat kaikki vieraat hajut aamuun mennessä.Tärkeintä on varmistaa, ettei yön aikana sada.
 • Liota tavaroita puoli tuntia altaassa, jossa on vettä ja johon on lisätty pöytäetikkaa.Etikalla on vahvoja antibakteerisia ominaisuuksia ja se tappaa kaikki hajuja aiheuttavat bakteerit.Liotuksen jälkeen tavarat on huuhdeltava hyvin ja kuivattava.
 • Quelle: pogovorim.by

  Kari Hyvärinen
  Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
  Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
  RELATED ARTICLES

  4 KOMMENTIT

  1. Vaatekaapin hajujen poistaminen liitua käyttäen on todella hyvä niksi! Olen itse testannut sitä ja voin todeta, että se toimii todella tehokkaasti. Kiitos vinkistä!

  2. Miten saan vaatteideni kaapista pois oudot hajut? Voiko liitua todella käyttää tuoksuongelman ratkaisemiseen? Onko muilla keinoilla sama vaikutus?

  3. Kiitos vinkistä! En ole koskaan kuullutkaan liitujen käytöstä hajujen poistoon vaatekaapissa. Täytyypä kokeilla tätä konstia, jos se auttaisi lempivaatteideni tuoreena pysymisessä. Heti seuraavalla kauppareissulla liitua mukaan!

  JÄTÄ VASTAUS

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Am beliebtesten