KotiKotitalousvinkitMiten muuten tajuavat kotiäidit käyttävät kiehuvaa vettä kotona: 8 tehokasta lifehackia

Miten muuten tajuavat kotiäidit käyttävät kiehuvaa vettä kotona: 8 tehokasta lifehackia

Monet tietävät, että kiehuva vesi on loistava pohja teetä tai kahvia varten.Mutta itse asiassa keitetyn veden käyttöalue on paljon laajempi! Sillä voidaan ratkaista monia kotitalouden ongelmia ja samalla korvata haitallisia kemikaaleja.Olemme laatineet sinulle 8 hyödyllistä lifehackia, joissa käytetään tätä yksinkertaista mutta yllättävänkin hyödyllistä keinoa.

Ensinnäkin, voit käyttää kiehuvaa vettä täydellisesti hopeakorujen puhdistamiseen – sinun täytyy liottaa niitä ruokasoodan, suolan ja etikan seoksessa.

Toiseksi, marjojen ja muiden ruokien aiheuttamat tahrat voidaan helposti poistaa liottamalla likaantunutta liinaa tai käsittelemällä pintaa.

Kolmanneksi, täyttääksesi talon miellyttävällä tuoksulla , lisää kiehuvaan veteen appelsiininkuorta, neilikkaa tai muita luonnollisia ainesosia.

Neljänneksi, voit tehokkaasti hoitaa nuhaa ja muita flunssaoireita kiehuvan veden höyryllä – hengitä vain kulhon yli pyyhkeen alla.

Viidenneksi, on kätevää käsitellä puisia leikkuulautoja tällaisella vedellä tappaaksesi pöpöt leikkaushaavoissa.

Kuudenneksi, päästäksesi nopeasti eroon rikkaruohoista sängyissä, ruohosta laatoitusten välissä – kaada kiehuvaa vettä niiden päälle ja anna niiden jäähtyä hieman.Sen jälkeen ne on helppo poistaa.

Seitsemänneksi, kiehuva vesi auttaa helposti hankaamaan tahrat mikroaaltouunista , uuneista – höyry pehmentää rasvan.

Kahdeksanneksi, kastamalla veitsen kiehuvaan veteen voit helposti leikata tuoreen leivän siisteiksi viipaleiksi ilman muruja.

Kuten huomaatte, tavallinen keitetty vesi on todellinen siunaus kodille! Kokeile kokea nämä flyygelit käytännössä.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten