KotiKotitalousvinkitMiten muuten kokeneet emännät käyttävät hiustenkuivaajaa: 5 hyödyllistä tapaa kotiin ja kotitalouteen

Käytät todennäköisesti hiustenkuivaajaa yksinomaan hiustesi muotoiluun.Se on kuitenkin yllättävän monipuolinen laite! Tänään kerromme sinulle 5 epätavallista tapaa käyttää hiustenkuivaajaa, joita et edes tiennyt.Uskomme, että nämä flyhackit tekevät elämästäsi paljon helpompaa.

Ensinnäkin, voit käyttää kuumaa ilmaa pehmentämään ja poistamaan vanhat tapetit ennen remonttia.Tämä säästää paljon vaivaa ja hermoja.

Toiseksi voit käyttää hiustenkuivaajaa sulattaa kovettuneen muovailuvahaa.Vain puolessa minuutissa siitä tulee taas pehmeää ja taipuisaa.

Kolmanneksi, jos sinulla ei ole silitysrautaa, voit helposti tasoittaa ryppyiset vaatteet.Suihkuta vain vedellä ja käy sen yli hiustenkuivaajalla.

Neljänneksi, lämmin ilma auttaa venyttämään tiukkoja nahkakenkiä ilman kipua tai epämukavuutta.Voit tehdä tämän laittamalla paksut sukat jalkaan ja pukemalla kengät jalkaan.Pidä hiustenkuivaajalla pieni etäisyys, suuntaa lämmin ilma ongelma-alueille.

Viidenneksi, kuumalla ilmalla voit vaivattomasti irrottaa hintalaput ja tarrat.

Kuten näet, voit käyttää hiustenkuivaajaa paljon muuhunkin kuin vain hiuksiisi! Näillä vinkeillä säästät paljon vaivaa ja hermoja.Kokeile, et tule katumaan!