KotiKotitalousvinkitMiten muuten kokeneet emännät käyttävät hiustenkuivaajaa: 5 hyödyllistä tapaa kotiin ja kotitalouteen

Miten muuten kokeneet emännät käyttävät hiustenkuivaajaa: 5 hyödyllistä tapaa kotiin ja kotitalouteen

Käytät todennäköisesti hiustenkuivaajaa yksinomaan hiustesi muotoiluun.Se on kuitenkin yllättävän monipuolinen laite! Tänään kerromme sinulle 5 epätavallista tapaa käyttää hiustenkuivaajaa, joita et edes tiennyt.Uskomme, että nämä flyhackit tekevät elämästäsi paljon helpompaa.

Ensinnäkin, voit käyttää kuumaa ilmaa pehmentämään ja poistamaan vanhat tapetit ennen remonttia.Tämä säästää paljon vaivaa ja hermoja.

Toiseksi voit käyttää hiustenkuivaajaa sulattaa kovettuneen muovailuvahaa.Vain puolessa minuutissa siitä tulee taas pehmeää ja taipuisaa.

Kolmanneksi, jos sinulla ei ole silitysrautaa, voit helposti tasoittaa ryppyiset vaatteet.Suihkuta vain vedellä ja käy sen yli hiustenkuivaajalla.

Neljänneksi, lämmin ilma auttaa venyttämään tiukkoja nahkakenkiä ilman kipua tai epämukavuutta.Voit tehdä tämän laittamalla paksut sukat jalkaan ja pukemalla kengät jalkaan.Pidä hiustenkuivaajalla pieni etäisyys, suuntaa lämmin ilma ongelma-alueille.

Viidenneksi, kuumalla ilmalla voit vaivattomasti irrottaa hintalaput ja tarrat.

Kuten näet, voit käyttää hiustenkuivaajaa paljon muuhunkin kuin vain hiuksiisi! Näillä vinkeillä säästät paljon vaivaa ja hermoja.Kokeile, et tule katumaan!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Käytän hiustenkuivaajaa säännöllisesti hiusteni kuivaamiseen, mutta en ole koskaan edes harkinnut sen monipuolista käyttöä kotona! Kiitos näistä vinkeistä, täytyy ehdottomasti kokeilla erilaisia tapoja hyödyntää laitetta. Erityisesti tuo kovettuneen muovailuvahan sulattaminen tuntuu nerokkaalta. Uskomatonta, miten yksi laite voi olla niin monipuolinen!

  2. Itse olen käyttänyt hiustenkuivaajaa vain hiusteni muotoiluun, mutta nämä vinkit ovat kyllä todella hyödyllisiä! En ole tiennytkään, että sitä voi käyttää niin monipuolisesti eri tarkoituksiin. Kiitos vinkistä!

  3. Käytän hiustenkuivaajaa yleensä vain hiusteni muotoiluun, mutta nämä vinkit ovat todella hyödyllisiä ja mielenkiintoisia! En tiennytkään, että se voi auttaa esimerkiksi vanhan tapetin poistossa tai vaatteiden silityksessä. Aion ehdottomasti kokeilla näitä vinkkejä kotona.

  4. Käytän hiustenkuivaajaa yleensä vain hiusten muotoiluun, mutta nämä vinkit avasivat silmäni uusille käyttötavoille! Erityisesti tapetin poisto ja muovailuvahan sulatus vaikuttavat todella hyödyllisiltä. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä kotona! Kiitos vinkistä!

  5. Käytän hiustenkuivaajaa usein myös vaatteiden silittämiseen! Tuo kuumalla ilmalla ryppyjen poistaminen on niin kätevää ja nopeaa. En tiedä miten olen ennen selvinnyt ilman tätä kikkaa.

  6. Olen täysin samaa mieltä! Hiustenkuivaaja on todellakin monipuolinen laite, ja nämä vinkit ovat loistavia tapoja hyödyntää sitä arjen askareissa. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan näitä käytännöllisiä niksejä itsekin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten