Home Kodin kukoistus Miten muuten kokeneet emännät käyttävät henkareita kotona: 7 tehokasta tapaa

Miten muuten kokeneet emännät käyttävät henkareita kotona: 7 tehokasta tapaa

5

Lapsuudesta tutulla vaatimattomalla vaatetelineellä on yllättäviä mahdollisuuksia, joita emme tajua! Tästä yksinkertaisesta esineestä, joka on niin yleinen vaatekaapeissamme ja eteisissä, voi tulla todellinen siunaus emännälle ja kodin avustajalle.Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta, kekseliäisyyttä ja halua parantaa arkea – ja tavallisesta vaatetelineestä tulee monikäyttöinen järjestelijä, tyylikäs teline tai jopa sisustus.

Tavalliset ripustimet voivat olla todellinen siunaus emännälle! Niiden avulla voit ratkaista monia kotitalousongelmia, säästää rahaa järjestäjien ostamisessa ja antaa sisustukselle eloa. mitä kaikkea ripustimien avulla voi siis luoda?

Ensinnäkin vaatetelineestä voidaan helposti tehdä kätevä ja kompakti järjestäjä ripustamalla siihen erilaisia pieniä tavaroita.

Toiseksi ripustimia ja klipsejä voidaan käyttää verhojen tai verhojen kiinnittämiseen hätätilanteessa.

Kolmanneksi ohut metallinen ripustin voidaan helposti taivuttaa kannettavan tietokoneen, tabletin , älypuhelimen tai kirjan jalustaksi.

Neljänneksi ripustin toimii omaperäisenä tapana sijoittaa tuore sanomalehti tai aikakauslehti sisätiloihin.

Viidenneksi ripustimista voi rakentaa köynnöskasvien säleikkö , joka on taloudellinen ja käytännöllinen.

Kuudenneksi, henkareissa olevien klipsien avulla on kätevää ripustaa ja kiinnittää huiveja, pyyhkeitä ja koruja.

Seitsemänneksi, klipsiripustinta voidaan käyttää oikean sivun kiinnittämiseen keittokirjassa.Resepti on silmiesi edessä ruoanlaiton aikana.

Toisin sanoen, tavallista vaatetankoa voidaan käyttää täysin odottamattomalla tavalla! Kokeile ja ota siitä kaikki irti.

Quelle: pogovorim.by

- Mainos -

5 COMMENTS

  1. Miten muuten kokeneet emännät pystyvät hyödyntämään henkareita kotona? Onko muita vinkkejä käytännölliseen käyttöön tämän artikkelin lisäksi?

  2. Miten muuten kokeneet emännät käyttävät henkareita kotona: 7 tehokasta tapaa
    Lapsuudesta tutulla vaatimattomalla vaatetelineellä on yllättäviä mahdollisuuksia, joita emme tajua! Tästä yksinkertaisesta esineestä, joka on niin yleinen vaatekaapeissamme ja eteisissä, voi tulla todellinen siunaus emännälle ja kodin avustajalle.Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta, kekseliäisyyttä ja halua parantaa arkea – ja tavallisesta vaatetelineestä tulee monikäyttöinen järjestelijä, tyylikäs teline tai jopa sisustus.Tavalliset ripustimet voivat olla todellinen siunaus emännälle! Niiden avulla voit ratkaista monia kotitalousongelmia, säästää rahaa järjestäjien ostamisessa ja antaa sisustukselle eloa. mitä kaikkea ripustimien avulla voi siis luoda?Ensinnäkin vaatetelineestä voidaan helposti tehdä kätevä ja kompakti järjestäjä ripustamalla siihen erilaisia pieniä tavaroita.Toiseksi ripustimia ja klipsejä voidaan käyttää verhojen tai verhojen kiinnittämiseen hätätilanteessa.Kolmanneksi ohut metallinen ripustin voidaan helposti taivuttaa kannettavan tietokoneen, tabletin , älypuhelimen tai kirjan jalustaksi.Neljänneksi ripustin toimii omaperäisenä tapana sijoittaa tuore sanomalehti tai aikakauslehti sisätiloihin.Viidenneksi ripustimista voi rakentaa köynnöskasvien säleikkö , joka on taloudellinen ja käytännöllinen.Kuudenneksi, henkareissa olevien klipsien avulla on kätevää ripustaa ja kiinnittää huiveja, pyyhkeitä ja koruja.Seitsemänneksi, klipsiripustinta voidaan käyttää oikean sivun kiinnittämiseen keittokirjassa.Resepti on silmiesi edessä ruoanlaiton aikana.Toisin sano

  3. Lapsuudesta tutulla vaatimattomalla vaatetelineellä on yllättäviä mahdollisuuksia, joita emme tajua! Tästä yksinkertaisesta esineestä, joka on niin yleinen vaatekaapeissamme ja eteisissä, voi tulla todellinen siunaus emännälle ja kodin avustajalle. Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta, kekseliäisyyttä ja halua parantaa arkea – ja tavallisesta vaatetelineestä tulee monikäyttöinen järjestelijä, tyylikäs teline tai jopa sisustus. Tavalliset ripustimet voivat olla todellinen siunaus emännälle! Niiden avulla voit ratkaista monia kotitalousongelmia, säästää rahaa järjestäjien ostamisessa ja antaa sisustukselle eloa. Mitä kaikkea ripustimien avulla voi siis luoda? Ensinnäkin vaatetelineestä voidaan helposti tehdä kätevä ja kompakti järjestäjä ripustamalla siihen erilaisia pieniä tavaroita. Toiseksi ripustimia ja klipsejä voidaan käyttää verhojen tai verhojen kiinnittämiseen hätätilanteessa. Kolmanneksi ohut metallinen ripustin voidaan helposti taivuttaa kannettavan tietokoneen, tabletin, älypuhelimen tai kirjan jalustaksi. Neljänneksi ripustin toimii omaperäisenä tapana sijoittaa tuore sanomalehti tai aikakauslehti sisätiloihin. Viidenneksi ripustimista voi rakentaa köynnöskasvien säleikkö, joka on taloudellinen ja käytännöllinen. Kuudenneksi, henkareissa olevien klipsien avulla on kätevää ripustaa ja kiinnittää huiveja, pyyhkeitä ja koruja. Seitsemänneksi, klipsiripustinta voidaan käyttää oikean sivun kiinnittämiseen keittokirjassa. Resepti on silmiesi edessä ruoanlaiton aikana. Toisin sano

    • Ripustimet ovat todellakin monikäyttöisiä kodin apuvälineitä! On hienoa nähdä, miten yksinkertaisesta vaatetelineestä voi kehittyä niin monipuolinen ja hyödyllinen järjestelmä erilaisiin tarpeisiin. Kiitos vinkistä, Maija82!

  4. Kokemuksesta voi todella puhua, kun sanon että henkareiden monipuolisuus yllättää aina vain uudelleen! Vaikka ne ovat arkipäiväisiä esineitä, niiden avulla voi luoda uskomattomia järjestelyjä ja tehostaa kodin käytännöllisyyttä. Ripustimien avulla on helppo ratkaista monia pieniä ongelmia ja tehdä arjesta sujuvampaa. Ehdoton suositus kaikille kotiaskareiden parissa puurtaville!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version