KotiKodin kukoistusMiten muuten kokeneet emännät käyttävät henkareita kotona: 7 tehokasta tapaa

Miten muuten kokeneet emännät käyttävät henkareita kotona: 7 tehokasta tapaa

Lapsuudesta tutulla vaatimattomalla vaatetelineellä on yllättäviä mahdollisuuksia, joita emme tajua! Tästä yksinkertaisesta esineestä, joka on niin yleinen vaatekaapeissamme ja eteisissä, voi tulla todellinen siunaus emännälle ja kodin avustajalle.Tarvitaan vain hieman mielikuvitusta, kekseliäisyyttä ja halua parantaa arkea – ja tavallisesta vaatetelineestä tulee monikäyttöinen järjestelijä, tyylikäs teline tai jopa sisustus.

Tavalliset ripustimet voivat olla todellinen siunaus emännälle! Niiden avulla voit ratkaista monia kotitalousongelmia, säästää rahaa järjestäjien ostamisessa ja antaa sisustukselle eloa. mitä kaikkea ripustimien avulla voi siis luoda?

Ensinnäkin vaatetelineestä voidaan helposti tehdä kätevä ja kompakti järjestäjä ripustamalla siihen erilaisia pieniä tavaroita.

Toiseksi ripustimia ja klipsejä voidaan käyttää verhojen tai verhojen kiinnittämiseen hätätilanteessa.

Kolmanneksi ohut metallinen ripustin voidaan helposti taivuttaa kannettavan tietokoneen, tabletin , älypuhelimen tai kirjan jalustaksi.

Neljänneksi ripustin toimii omaperäisenä tapana sijoittaa tuore sanomalehti tai aikakauslehti sisätiloihin.

Viidenneksi ripustimista voi rakentaa köynnöskasvien säleikkö , joka on taloudellinen ja käytännöllinen.

Kuudenneksi, henkareissa olevien klipsien avulla on kätevää ripustaa ja kiinnittää huiveja, pyyhkeitä ja koruja.

Seitsemänneksi, klipsiripustinta voidaan käyttää oikean sivun kiinnittämiseen keittokirjassa.Resepti on silmiesi edessä ruoanlaiton aikana.

Toisin sanoen, tavallista vaatetankoa voidaan käyttää täysin odottamattomalla tavalla! Kokeile ja ota siitä kaikki irti.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten