KotiKäyttötarkoituksetMiten muuten käyttää paperiliittimiä: käsityöläisemännät ovat keksineet 9 uutta tapaa kotiin ja...

Miten muuten käyttää paperiliittimiä: käsityöläisemännät ovat keksineet 9 uutta tapaa kotiin ja keittiöön

Paperiliitin on yksinkertainen ja huomaamaton paperitarvike, jota ilman on vaikea kuvitella työpöytää tai kotitoimistoa.Sen käyttötarkoitukset voivat kuitenkin mennä paljon pidemmälle kuin tavalliseen paperien nidontaan.

Tässä julkaisussa kerromme 9 epätavanomaista ja luovaa tapaa käyttää tavallista paperiliitintä arjessa.Näiden paperiliittimien avulla voit yksinkertaistaa arjen tehtäviä, säästää aikaa ja jopa olla luova.Tulet huomaamaan, että paperiliitin ei ole pelkkä toimiston pikkujuttu, vaan monikäyttöinen apuri!

Ensinnäkin paperiliitin auttaa sulkemaan maustepussin tai muun irtotavaran.Kiinnitä pussin reuna paperiliittimen sisäpuolella ja sisältö on turvallisesti pakattu!

Toiseksi tämä paperitarvike voi olla söpö ja omaperäinen kirjanmerkki.Laita se vain sivulle tai koristele se rusetilla.

Kolmanneksi, voit helposti avata kirjekuoren repimättä sitä auki paperiliittimellä.Taivuta metalliosa irti, työnnä se kirjekuoressa olevaan syvennykseen ja vedä sitä pitkin, niin kirje on valmis luettavaksi.

Neljänneksi, tästä kätevästä esineestä tulee loistava työkalu kirsikan kuoppien poistamiseen.Upota vain paperiliitin kirsikan keskelle, kierrä ja siemenkivi on kädessäsi.

Viidenneksi, voit tehdä miniatyyrisen ripustimen lapsesi nuken vaatekaappiin paperiliittimestä.Rullaa se vain ohjeiden mukaan, niin saat söpön kappaleen leikkipaikalle.

Kuudenneksi, paperiliitin auttaa kiinnittämään vetoketjun turvallisesti, jolloin se ei pääse yhtäkkiä aukeamaan.Kiinnitä sen toinen pää koukkuun ja liu’uta toinen pää napin yli.

Seitsemänneksi, paperiliittimellä voi luoda ulkoasun.Sido rintaliivien hihnat yhteen takana, ja ne piiloutuvat siististi tiukasti istuvien vaatteiden alle.

Kahdeksanneksi, rannekorun kiinnittäminen yhdellä kädellä on usein vaikeaa.Mutta paperiliitin voi helposti tehdä työn, jolloin siitä tulee improvisoitu lukko.

Yhdeksänneksi, paperiliitin voi olla loistava avaimenperä.Sinun tarvitsee vain pujottaa avain paperiliittimen läpi ja koukuttaa itse paperiliitin avainrenkaaseen.

Kuten huomaat, mielikuvitusta voi olla loputtomasti, kun käytät tavallista paperiliitintä! Nämä 9 luovaa life hackia auttavat sinua katsomaan tavallisia toimistotarvikkeita uudella tavalla ja löytämään niille mitä odottamattomimpia käyttötarkoituksia.Älä pelkää kokeilla – ehkä löydät tälle kätevälle lisävarusteelle vielä lisää käyttötarkoituksia!