KotiKeittiön niksitMiten muuten käyttää majoneesia kotona: 8 välttämätöntä tilannetta kotiin ja keittiöön

Miten muuten käyttää majoneesia kotona: 8 välttämätöntä tilannetta kotiin ja keittiöön

Majoneesi ei ole vain maukas salaattikastike ja voileipäkastike.Tällä suositulla kananmuniin ja kasviöljyyn perustuvalla kastikkeella on monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää sitä hyödyksesi monissa tilanteissa.

Tämän tuotteen avulla pääset eroon vaikeista tahroista seiniltä, puhdistat tahmeat kädet ja pääset jopa eroon täistä.

Varastoi siis majoneesia ja tutki näitä monipuolisia vinkkejä.Ehkä tämä kastike on sinulle todellinen hengenpelastaja mitä yllättävimmissä tilanteissa!

Ensinnäkin majoneesi auttaa poistamaan sitkeät liima-, terva- ja öljytahrat käsistäsiMajoneesi ei ole vain maukas salaattikastike ja voileipäkastike.Tällä suositulla kananmuniin ja kasviöljyyn perustuvalla kastikkeella on monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää sitä hyödyksesi monissa tilanteissa.

Tämän tuotteen avulla pääset eroon vaikeista tahroista seiniltä, puhdistat tahmeat kädet ja pääset jopa eroon täistä.

Varastoi siis majoneesia ja opettele nämä monipuoliset vinkitMajoneesi ei ole vain maukas salaattikastike ja voileipäkastike.Tällä suositulla kananmuniin ja kasviöljyyn perustuvalla kastikkeella on monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää sitä hyödyksesi monissa tilanteissa.

Majoneesi ei ole vain maukas salaattikastike ja voileipäkastike.Tällä suositulla kananmuniin ja kasviöljyyn perustuvalla kastikkeella on monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää sitä hyödyksesi monissa tilanteissa.

Olemme keränneet sinulle 8 omaperäistä majoneesimajoneesimajoneesimajoneesitikkua, jotka tulevat tarpeeseen keittiössä ja paljon muuallakin. tämän tuotteen avulla voit päästä eroon vaikeista tahroista seiniltä, puhdistaa tahmeat kädet ja jopa päästä eroon täistä.

Varastoi siis majoneesia ja tutki näitä yleispäteviä vinkkejä. ehkä tämä kastike on sinulle todellinen hengenpelastaja mitä yllättävimmissä tilanteissa!

Ensinnäkin, majoneesi auttaa poistamaan sitkeät liima-, terva- ja polttoöljytahrat käsistäsi.Levitä sitä likaiseen kohtaan, pidä sitä hetki ja pese se pois lämpimällä vedellä.

Toiseksi voit antaa kiiltoa huonekasvien lehdille hieromalla niitä majoneesiin kastetulla liinalla.Vaikutus on ihmeellinen!

Kolmanneksi majoneesi auttaa pääsemään eroon märistä laseista ja kupeista puuhuonekaluihin jääneistä vihaisista valkoisista raidoista.Levitä sitä vain tahraan ja anna sen imeytyä.

Neljänneksi, tämä kastike tehoaa myös täihin – tiputtele sitä lapsesi päähän ja anna sen vaikuttaa muutaman tunnin ajan.Loiset kuolevat.

Viidenneksi voit valmistaa ravitsevaa hiustenhoitoainetta majoneesin pohjalta.Sekoita majoneesi muniin, etikkaan ja öljyyn ja levitä hiuksiin ennen pesua.

Kuudenneksi, voit palauttaa ajan likaamien pianonäppäinten koskettimien koskettimien virheettömän ulkonäön hankaamalla niitä majoneesiin kastetulla liinalla.Se pehmentää kuivunutta likaa ja antaa kiiltoa.

Seitsemänneksi majoneesi poistaa helposti jopa vanhat teippi- ja tarrajäljet seinistä.Taputtele sitä liimajäämiin – ja hetken kuluttua pyyhi se puhtaaksi!

Kahdeksanneksi, säännöllinen majoneesin käyttö kynsiin tekee niistä vahvemmat ja kiinteämmät, sillä tämä kastike ravitsee ja kosteuttaa kynsilaattaa erinomaisesti.

Kuten näet, tavallinen majoneesi voi tehdä todellisia ihmeitä! Olemme varmoja, että nämä pikakikkailut muuttavat ikuisiksi ajoiksi käsityksesi tästä suositusta kastikkeesta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten