KotiKeittiön niksitMiten muut tajuavat emännät käyttävät riisiä: 11 nerokasta kodin ja kotitalouden life...

Miten muut tajuavat emännät käyttävät riisiä: 11 nerokasta kodin ja kotitalouden life hackia

Riisi on tuote, joka löytyy lähes jokaisesta kodista.Käytämme sitä pääasiassa erilaisten ruokien valmistukseen.Harva kuitenkin tietää, että riisi voi olla todellinen apuri ja monien kotitalousongelmien ratkaisemisessa.Tässä artikkelissa haluamme esitellä lukijoille 11 ainutlaatuista tapaa käyttää riisiä, joita kaikki eivät tunne.

Näillä yksinkertaisilla mutta erittäin tehokkailla nikseillä lisäät kodin viihtyisyyttä, säästät rahaa kotitalouskemikaaleissa ja säästät jopa suosikkivehkeitäsi.Luettuasi tämän materiaalin tuskin pystyt enää katsomaan riisiä tavallisena ruokaviljana.Ylläty ja kokeile!

Ensinnäkin, jos laitat kypsymättömän hedelmän astiaan, peität sen riisillä ja jätät sen lämpimään, se kypsyy nopeasti, ja riisi estää sitä homehtumasta.

Toiseksi, laittamalla kulhollisen riisiä vaatekaappiin tai hyllylle, voit päästä eroon vaatteiden pahasta hajusta.Riisi imee erinomaisesti ylimääräistä kosteutta ja vieraita hajuja.

Kolmanneksi, jos peität työkalut riisillä ja säilytät ne siten, voit estää ruosteen syntymisen niihin.Riisi vähentää kosteutta ja estää korroosiota pilaamasta metallista valmistettuja esineitä.

Neljänneksi, riisin liottamisen jälkeinen vesi sopii erinomaisesti käytettäväksi huonekasvien kasteluun – se sisältää monia hyödyllisiä hivenaineita ja vitamiineja.

Viidenneksi, laittamalla pari riisinjyvää suola- tai pippurisirottimeen voidaan estää suolan tai pippurin kostuminen ja kasautuminen yhteen.

Kuudenneksi, tee vanhentuneesta riisistä luonnollinen ilmanraikastin – lisää siihen vain eteeristä öljyä.

Seitsemänneksi riisin avulla voidaan helposti tarkistaa pannulla olevan öljyn lämpötila ennen paistamista.

Kahdeksanneksi, peittämällä kastunut älypuhelin riisillä ja jättämällä se kahdeksikymmenenneljäksi tunniksi, voidaan monissa tapauksissa välttää kalliit korjaukset.

Yhdeksänneksi, kuljettamalla riisiä kahvimyllyn läpi voit puhdistaa sen liasta ja kahvinjäämistä.

Kymmenenneksi, jauhamalla riisiä tehosekoittimessa voit teroittaa sen terät ja puhdistaa itse laitteen liasta.

Yhdestoista, jos haluat pestä korkeat maljakot tai pullot helposti, riittää, että kaadat niihin riisiä ja pesuainetta, peität kaulan kämmenellä ja ravistelet.

Kuten huomaat, monet kotitaloustyöt helpottuvat tämän yksinkertaisen ja edullisen tuotteen avulla!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten