KotiKeittiön niksitMiten muut kokeneet emännät käyttävät kuohuvaa vettä kotona ja keittiössä: 5 pakollista...

Miten muut kokeneet emännät käyttävät kuohuvaa vettä kotona ja keittiössä: 5 pakollista lifehackia

Hiilihapollisia juomia, kuten soodaa tai limonadia, on lähes jokaisessa kodissa.Juomme niitä sammuttaaksemme janon emmekä epäile niiden hämmästyttäviä hyödyllisiä ominaisuuksia.Kävi ilmi, että tavallinen sooda voi auttaa ratkaisemaan monia kotitalousongelmia – rasvaisten astioiden pesusta ruosteen puhdistamiseen.Katsotaanpa 5 tehokkainta lifehackia tämän jokapäiväisen tuotteen avulla.

Ensinnäkin, ruiskutettu ruokasooda auttaa kiiltämään puhdistamaan kotisi peilit jättämättä raitoja.

Toiseksi, hiilihappopitoiset juomat auttavat nopeasti poistamaan ruosteen metallipinnoilta sekä estämään sen uudelleen esiintymisen.

Kolmanneksi, nämä juomat sopivat erinomaisesti rasvaisten astioiden pesuun – ne pehmentävät ruokajäämiä ja poistavat rasvaiset kalvot.

Neljänneksi, kuohuveden lisääminen pannukakkujen tai pannukakkujen taikinaan voi tehdä niistä ilmavampia ja kuohkeampia.

Viidenneksi, voit kastella joitakin huonekasveja , kuten kaktuksia, hiilihapottomalla kivennäisvedellä, mikä antaa niille sävyä.Sinun ei kuitenkaan pitäisi tehdä tätä useammin kuin kerran kuukaudessa.

Tavallinen sooda on siis todellinen taivaanlahja monien kotitalousongelmien ratkaisemiseen.Se on monipuolinen, edullinen ja tehokas.Näitä yksinkertaisia niksejä kannattaa kokeilla käytännössä useammin!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten