KotiVinkit vaatteiden hoitoonMiten kuivata takki ilman raitoja: muista tämä 5-vaiheinen ohje

Miten kuivata takki ilman raitoja: muista tämä 5-vaiheinen ohje

Päällysvaatteet vaativat erityistä huolenpitoa palvellakseen sinua vuosia.Takkien ja untuvatakkien oikea kuivaus on yhtä tärkeää kuin niiden peseminen.

Noudata näitä yksinkertaisia vinkkejä, niin lempiesineesi näyttävät aina uudenveroisilta!

Ensinnäkin, ennen kuivaamista käännä esine nurinpäin ja aseta se varovasti vaakasuoraan tai olkapäille.

Toiseksi, pidä takki kaukana lämmityslaitteista äläkä koskaan käytä hiustenkuivaajaa tai muita lämmityslaitteita kuivaamiseen.

Kolmanneksi, jos etiketti kieltää vääntämisen, ripusta takki kylpyammeen yläpuolelle , jotta ylimääräinen vesi valuu itsestään pois.

Neljänneksi, paras tapa kuivata untuvatakki on jättää se ulkoilmaan tai hyvin ilmastoituun huoneeseen.

Viidenneksi, älä koskaan altista päällysvaatteita suoralle auringonvalolle , sillä muuten kankaan väri ja rakenne voivat vahingoittua peruuttamattomasti.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä estät takkejasi kutistumasta, menettämästä muotoaan, haalistumasta ja muilta vääränlaisen kuivauksen kielteisiltä seurauksilta.Ole varovainen, ja päällysvaatteet kestävät paljon kauemmin!