KotiVinkit vaatteiden hoitoonMiten kuivata takki ilman raitoja: muista tämä 5-vaiheinen ohje

Miten kuivata takki ilman raitoja: muista tämä 5-vaiheinen ohje

Päällysvaatteet vaativat erityistä huolenpitoa palvellakseen sinua vuosia.Takkien ja untuvatakkien oikea kuivaus on yhtä tärkeää kuin niiden peseminen.

Noudata näitä yksinkertaisia vinkkejä, niin lempiesineesi näyttävät aina uudenveroisilta!

Ensinnäkin, ennen kuivaamista käännä esine nurinpäin ja aseta se varovasti vaakasuoraan tai olkapäille.

Toiseksi, pidä takki kaukana lämmityslaitteista äläkä koskaan käytä hiustenkuivaajaa tai muita lämmityslaitteita kuivaamiseen.

Kolmanneksi, jos etiketti kieltää vääntämisen, ripusta takki kylpyammeen yläpuolelle , jotta ylimääräinen vesi valuu itsestään pois.

Neljänneksi, paras tapa kuivata untuvatakki on jättää se ulkoilmaan tai hyvin ilmastoituun huoneeseen.

Viidenneksi, älä koskaan altista päällysvaatteita suoralle auringonvalolle , sillä muuten kankaan väri ja rakenne voivat vahingoittua peruuttamattomasti.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia sääntöjä estät takkejasi kutistumasta, menettämästä muotoaan, haalistumasta ja muilta vääränlaisen kuivauksen kielteisiltä seurauksilta.Ole varovainen, ja päällysvaatteet kestävät paljon kauemmin!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten