KotiKodin kukoistusMiten kotiäidit käyttävät hiustenhoitoainetta kotona: 7 tehokasta tapaa

Miten kotiäidit käyttävät hiustenhoitoainetta kotona: 7 tehokasta tapaa

Kotitalouskemikaalit käyvät nykyään läpi huonoa aikaa.Tuttujen kotitaloustuotteiden hinnat nousevat kuin hiiva.Hoitoaineet, jauheet, puhdistusaineet – kaikesta tästä on tulossa keskivertoperheen luksustavaraa.Miten olla säästäväinen emäntä tällaisessa tilanteessa?

Vastaus on yksinkertainen – etsi vaihtoehto siitä, mitä sinulla jo on käsilläsi.Ja tänään kerromme sinulle, miten tavallisesta hiusbalsamista voi tulla kodin todellinen siunaus.Tämä halpa ja monipuolinen tuote auttaa sinua ratkaisemaan monia kotitaloustehtäviä.

Ensinnäkin hoitoaine voi toimia pyykinpesuaineena.Tätä varten laimenna balsamia lämpimään veteen, lisää etikkaa ja kaada se hoitoainepurkkiin.Tämä tekee pyykistä pehmeää ja miellyttävän tuoksuista.

Toiseksi balsami auttaa suojaamaan keittiövälineitä ruosteelta.Riittää, että sitä voidellaan säännöllisesti esineisiin ennen niiden säilyttämistä.

Kolmanneksi balsami on erinomainen nahkatuotteiden – kenkien, laukkujen, vöiden – hoitoon.Se antaa niille kiiltoa ja tasoittaa pieniä vaurioita.

Neljänneksi, jos kaadat säännöllisesti balsamia viemäriin, se auttaa ehkäisemään tukoksia.

Viidenneksi, balsami on erinomaista meikinpoistossa , jopa parempaa kuin erikoismaito.

Kuudenneksi balsami sopii parranajotuotteeksi.Se ei aiheuta ärsytystä ja tekee ihosta pehmeän.

Seitsemänneksi balsami auttaa palauttamaan sellaisten tavaroiden muodon , jotka ovat kutistuneet vääränlaisen pesun jälkeen.Tätä tarkoitusta varten ne tulisi liottaa balsamiliuoksessa.

Näin ollen tavallinen hiusvoide voi myös olla erittäin hyödyllinen erilaisten kotitalousongelmien ratkaisemisessa.Se on halpa ja tehokas korvike monille erikoistuotteille.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten