KotiKeittiön niksitMiten kokeneet emännät poistavat hajun astioista: 3 tehokasta menetelmää

Miten kokeneet emännät poistavat hajun astioista: 3 tehokasta menetelmää

Ei ole mikään salaisuus, että ruoanlaitto ei usein jätä keittiövälineisiin miellyttävimpiä hajuja.Tämä pätee erityisesti kalaan, sipuliin ja valkosipuliin.Miten niistä pääsee eroon nopeasti ja tehokkaasti ilman suurempia ponnisteluja? Katsotaanpa kolme varmaa tapaa!

Puhutaan ensin laudoista.Estääksesi hajujen imeytymisen ruoanvalmistuksen aikana pyyhi lautaa sitruunalla ennen ja jälkeen kosketuksen hajuisten ruokien kanssa.Jos hajuja on jo sitoutunut puuhun, liota lautaa etikka- tai suolaliuoksessa.Käytetty teevesi ja maito soveltuvat myös desinfiointiin.

Toiseksi kiinnittäkää huomiota paistinpannuihin.Ennen kuin paistat kalaa tai lihaa, laita sitruunaa tai perunoita lämmitettyyn pannuun – tämä vaimentaa hajua kypsennyksen aikana.Kahvipapujen paahtaminen, ruokasooda tai sinappijauheella hierominen paahtamisen jälkeen auttaa.

Kolmanneksi muoviset ja keraamiset astiat voidaan virkistää etikalla, puuhiilellä, kahvilla tai jopa sanomalehdellä.Aseta vain valitsemasi tuote astioiden päälle muutamaksi tunniksi ja aromit katoavat kuin taikaiskusta.

Näillä hyväksi todetuilla nikseillä saat aina tuoreet ja aromikkaat keittoastiat ilman vaivaa!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Ei ole mikään salaisuus, että ruoanlaitto ei usein jätä keittiövälineisiin miellyttävimpiä hajuja. Tämä pätee erityisesti kalaan, sipuliin ja valkosipuliin. Miten niistä pääsee eroon nopeasti ja tehokkaasti ilman suurempia ponnisteluja? Katsotaanpa kolme varmaa tapaa! Puhutaan ensin laudoista. Estääksesi hajujen imeytymisen ruoanvalmistuksen aikana pyyhi lautaa sitruunalla ennen ja jälkeen kosketuksen hajuisten ruokien kanssa. Jos hajuja on jo sitoutunut puuhun, liota lautaa etikka- tai suolaliuoksessa. Käytetty teevesi ja maito soveltuvat myös desinfiointiin. Toiseksi kiinnittäkää huomiota paistinpannuihin. Ennen kuin paistat kalaa tai lihaa, laita sitruunaa tai perunoita lämmitettyyn pannuun – tämä vaimentaa hajua kypsennyksen aikana. Kahvipapujen paahtaminen, ruokasooda tai sinappijauheella hierominen paahtamisen jälkeen auttaa. Kolmanneksi muoviset ja keraamiset astiat voidaan virkistää etikalla, puuhiilellä, kahvilla tai jopa sanomalehdellä. Aseta vain valitsemasi tuote astioiden päälle muutamaksi tunniksi ja aromit katoavat kuin taikaiskusta. Näillä hyväksi todetuilla nikseillä saat aina tuoreet ja aromikkaat keittoastiat ilman vaivaa!

  2. Ei ole mitään salaisuutta, että ruoanlaitto ei usein jätä keittiövälineisiin miellyttävimpiä hajuja. Tämä pätee erityisesti kalaan, sipuliin ja valkosipuliin. Miten niistä pääsee eroon nopeasti ja tehokkaasti ilman suurempia ponnisteluja? Katsotaanpa kolme varmaa tapaa! Puhutaan ensin laudoista. Estääksesi hajujen imeytymisen ruoanvalmistuksen aikana pyyhi lautaa sitruunalla ennen ja jälkeen kosketuksen hajuisten ruokien kanssa. Jos hajuja on jo sitoutunut puuhun, liota lautaa etikka- tai suolaliuoksessa. Käytetty teevesi ja maito soveltuvat myös desinfiointiin. Toiseksi kiinnittäkää huomiota paistinpannuihin. Ennen kuin paistat kalaa tai lihaa, laita sitruunaa tai perunoita lämmitettyyn pannuun – tämä vaimentaa hajua kypsennyksen aikana. Kahvipapujen paahtaminen, ruokasooda tai sinappijauheella hierominen paahtamisen jälkeen auttaa. Kolmanneksi muoviset ja keraamiset astiat voidaan virkistää etikalla, puuhiilellä, kahvilla tai jopa sanomalehdellä. Aseta vain valitsemasi tuote astioiden päälle muutamaksi tunniksi ja aromit katoavat kuin taikaiskusta. Näillä hyväksi todetuilla nikseillä saat aina tuoreet ja aromikkaat keittoastiat ilman vaivaa!

  3. Ei ole mikään salaisuus, että ruoanlaitto ei usein jätä keittiövälineisiin miellyttävimpiä hajuja. Tämä pätee erityisesti kalaan, sipuliin ja valkosipuliin. Miten niistä pääsee eroon nopeasti ja tehokkaasti ilman suurempia ponnisteluja? Katsotaanpa kolme varmaa tapaa! Puhutaan ensin laudoista. Estääksesi hajujen imeytymisen ruoanvalmistuksen aikana pyyhi lautaa sitruunalla ennen ja jälkeen kosketuksen hajuisten ruokien kanssa. Jos hajuja on jo sitoutunut puuhun, liota lautaa etikka- tai suolaliuoksessa. Käytetty teevesi ja maito soveltuvat myös desinfiointiin. Toiseksi kiinnittäkää huomiota paistinpannuihin. Ennen kuin paistat kalaa tai lihaa, laita sitruunaa tai perunoita lämmitettyyn pannuun – tämä vaimentaa hajua kypsennyksen aikana. Kahvipapujen paahtaminen, ruokasooda tai sinappijauheella hierominen paahtamisen jälkeen auttaa. Kolmanneksi muoviset ja keraamiset astiat voidaan virkistää etikalla, puuhiilellä, kahvilla tai jopa sanomalehdellä. Aseta vain valitsemasi tuote astioiden päälle muutamaksi tunniksi ja aromit katoavat kuin taikaiskusta. Näillä hyväksi todetuilla nikseillä saat aina tuoreet ja aromikkaat keittoastiat ilman vaivaa!

  4. Ei ole mikään salaisuus, että ruoanlaitto ei usein jätä keittiövälineisiin miellyttävimpiä hajuja. Tämä pätee erityisesti kalaan, sipuliin ja valkosipuliin. Miten niistä pääsee eroon nopeasti ja tehokkaasti ilman suurempia ponnisteluja? Katsotaanpa kolme varmaa tapaa! Puhutaan ensin laudoista. Estääksesi hajujen imeytymisen ruoanvalmistuksen aikana pyyhi lautaa sitruunalla ennen ja jälkeen kosketuksen hajuisten ruokien kanssa. Jos hajuja on jo sitoutunut puuhun, liota lautaa etikka- tai suolaliuoksessa. Käytetty teevesi ja maito soveltuvat myös desinfiointiin. Toiseksi kiinnittäkää huomiota paistinpannuihin. Ennen kuin paistat kalaa tai lihaa, laita sitruunaa tai perunoita lämmitettyyn pannuun – tämä vaimentaa hajua kypsennyksen aikana. Kahvipapujen paahtaminen, ruokasooda tai sinappijauheella hierominen paahtamisen jälkeen auttaa. Kolmanneksi muoviset ja keraamiset astiat voidaan virkistää etikalla, puuhiilellä, kahvilla tai jopa sanomalehdellä. Aseta vain valitsemasi tuote astioiden päälle muutamaksi tunniksi ja aromit katoavat kuin taikaiskusta. Näillä hyväksi todetuilla nikseillä saat aina tuoreet ja aromikkaat keittoastiat ilman vaivaa!

    • Kun astiat on pesty normaalisti, voit silti hyödyntää samoja menetelmiä hajujen poistamiseen. Esimerkiksi voit hankătä sitruunalla tai liota etikassa. Muista kuitenkin, että haju voi tarttua voimakkaammin likaisiin astioihin, joten suosittelen ensin perusteellista pesua ennen hajunpoistomenetelmien kokeilemista!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten