KotiKeittiön niksitMiten kokeneet emännät käyttävät tunkkaista leipää keittiössä: 5 hyödyllistä tapausta

Miten kokeneet emännät käyttävät tunkkaista leipää keittiössä: 5 hyödyllistä tapausta

Älä kiirehdi heittämään ummehtunutta leipää pois – se voidaan käyttää hyödyksi suoraan keittiössä! Tunkkainen leipä kätkee sisäänsä paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joista on hyötyä kotitalouden emännälle.Katsotaanpa 5 luovaa tapaa, miten voit «elvyttää» ummehtunutta leipää ja tehdä siitä todellisen löydön ympäri taloa.

Leivän tähteet auttavat sekä herkullisten aterioiden valmistuksessa että muissa kotitaloustöissä.Älä siis kirjoita ummehtunutta leipää pois – anna sille mahdollisuus todistaa itsensä!

Ensinnäkin, vanhentuneesta leivänkuoresta voidaan tehdä leivänmuruja.Jauha kuoret tehosekoittimessa tai yksinkertaisesti raasta ne hienolla raastimella.Korppujauhoja käytetään leikkeleiden ja kalan panerointiin ennen paistamista tai paistamista.

Toiseksi tunkkainen leipä on erinomainen raaka-aine leivontaan.Siitä voidaan valmistaa leipiä, leivoksia tai koreja vihannesten ja lihan paistamista varten.Kostuta leipää hieman, jotta se olisi pehmeää.

Kolmanneksi, vanhentuneet leipäviipaleet ovat erinomainen pohja kotitekoisille leikkeleille.Lisää liotettua leipää jauhelihan joukkoon leivän sijaan.Se tekee leikkeleistä mehukkaita.

Neljänneksi, vanhasta leivästä voi tehdä korppujauhoja ja käyttää niitä erilaisten piirakoiden leipomisessa.Sen vuoan seinämät, jossa piirakka leivotaan, voidellaan rasvalla ja päällystetään korppujauhoilla.Paistamisen jälkeen taikinatuotteet on helppo poistaa astioista.

Viidenneksi, tunkkaista leipää voidaan syöttää höyhenystäville talvella.Liota leipää maidossa, tee siitä leivänmuruja ja laita niitä pihalla oleviin ruokintalaitteisiin.

Kuten huomaat, tunkkainen leipä on loistava apuri emännän keittiössä.Voit valmistaa siitä paljon maukkaita ruokia ja ruokkia lintuja!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten