KotiKotitalousvinkitMiten hangata rasvainen sohva: kokeile 3 kotitekoisen ainesosan koostumusta

Miten hangata rasvainen sohva: kokeile 3 kotitekoisen ainesosan koostumusta

Sohva on kodikkaan ja viihtyisän olohuoneen keskipiste.Ajan myötä rasvatahrat ja likaantuminen voivat kuitenkin pilata parhaimmankin huonekalun verhoilun.Nämä rumat jäljet voivat pilata suosikkisohvasi ulkonäön merkittävästi.

Aktiivisesta huonekalujen käytöstä johtuvaa rasvatahrojen riskiä ei voi täysin poistaa, mutta älä lannistu, sillä on olemassa ajassa testattuja tapoja käsitellä tätä riesaa.Sohvasi näyttää jatkossakin yhtä hyvältä kuin uusi, jos noudatat näitä vaiheittaisia ohjeita rasvatahrojen poistamiseen.

VAIHE 1 : Valmistele tarvittava arsenaali: ammoniakki, tavallinen ruokasuola ja mikä tahansa astianpesuaine.

VAIHE 2 : Ripottele suolaa ongelmakohtaan ja hiero sitä kevyesti kostealla liinalla, anna suolan imeytyä hetki.

VAIHE 3 : Sekoita lämmin vesi ja pesuaine saippualiuokseksi ja käsittele likaantunut alue sillä.

VAIHE 4 : Jos tahra on edelleen jäljellä näiden vaiheiden jälkeen, levitä tahraan pieni määrä ammoniakkia ja hankaa ongelma-aluetta voimakkaasti puhtaalla liinalla.

Tämä toimintojen sarja poistaa turvallisesti ja tehokkaasti jopa kaikkein itsepäisimmät rasvatahrat.Sohvasi näyttää siistiltä ja siistiltä vuosien ajan.Tärkeintä on suorittaa säännöllinen ennaltaehkäisevä puhdistus eikä antaa tahrojen valua!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten