KotiEstilo de vidaMitad equivocada de azafatas: nunca laves cosas negras en esta agua -...

Mitad equivocada de azafatas: nunca laves cosas negras en esta agua – las ’mata’

Azafatas se les dijo cómo lavar correctamente las cosas insidiosas y muy difícil de cuidar de color negro.Resulta que en este caso hay sutilezas y trucos.

Una de las reglas principales pocas personas saben.Es que el negro se lava sólo en agua fría, debido a las cosas calientes se desvanecen rápidamente.

En lugar de detergente en polvo, es mejor utilizar detergentes líquidos y no debe olvidarse de acondicionador de ropa.

También es importante recordar que el negro antes de lavar a su vez, en el lado izquierdo – que ahorra ropa de rozaduras y la decoloración, el belnovosti sitio.

Anteriormente se informó de cómo lavar las cosas negras con la ayuda de café.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mustat vaatteet on pestävä vain kylmässä vedessä, koska kuumassa ne haalistuvat nopeasti. Suosittelen käyttämään nestemäisiä pesuaineita jauhemaisen sijaan ja muistamaan käyttää huuhteluainetta. Lisäksi on tärkeää muistaa kääntää mustat vaatteet nurinpäin ennen pesua – se suojaa niitä hankautumiselta ja värin haalistumiselta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten