KotiVinkit vaatteiden hoitoonMitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Mitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Vaatteiden pitäminen puhtaana ja raikkaana – tärkeä tehtävä jokaiselle kotiäidille.Joskus, vaikka käytettäisiin laadukkaita pesuaineita, pesutulos voi olla epätyydyttävä – asiat näyttävät tylsiltä, ja tahrat eivät ole täysin pestyjä.

Tällaisissa tapauksissa on olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita lisäaineita, jotka tehostavat pesuaineen vaikutusta ja auttavat säilyttämään värien kirkkauden ja kankaiden valkoisuuden.Tässä on 3 todistettua tapaa parantaa pyykin laatua.

Ensinnäkin tavallinen ruokasuola voi myös tehdä ihmeitä.Yksi ruokalusikallinen per pesu on aivan riittävä.Kun jauhe sekoitetaan suolaan, huomaat, että se huuhtoutuu paljon aktiivisemmin pois kankaan kuiduista, jolloin pesu sujuu paremmin ja nopeammin eikä vaatteiden väri vahingoitu.

Toiseksi, hyvä pesuaineen tehostaja on tavallinen sokeri.Jo yksi ruokalusikallinen riittää säilyttämään kankaiden lumivalkoisen värin ja suojaamaan villa- ja silkkitavaroita vääntymiseltä ja venymiseltä.Sokeri auttaa myös estämään värillisten tavaroiden kirkkauden menettämisen ja irtoamisen.Lisää se hoitoaineosastoon ja muista kaataa myös pesuaine.

Kolmanneksi tehokas tehosteaine on ammoniakkiviina , joka auttaa säilyttämään värillisten tavaroiden kirkkauden.Tätä tarkoitusta varten valmistetaan liuos lisäämällä enintään ruokalusikallinen ammoniakkia viiteen litraan vettä.Lisää pesun yhteydessä noin neljä ruokalusikallista tätä liuosta pesukoneen rumpuun yhdessä pesuaineen kanssa.

Nämä lisäaineet auttavat tehostamaan pyykinpesuaineesi vaikutusta, jolloin tahrat ja lika poistuvat tehokkaammin.Kokeile näitä edullisia ja kustannustehokkaita tapoja pitää vaatteesi tahrattoman puhtaina ja raikkaina.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Vaikka käytetään laadukkaita pesuaineita, pesutulos voi joskus olla epätyydyttävä. Lisäämällä ruokasuolaa pesuun huomaat, että se huuhtoutuu paljon aktiivisemmin pois kankaan kuiduista, jolloin pesu sujuu paremmin eikä vaatteiden väri vahingoitu. Sokeri säilyttää kankaiden värin ja estää vääntymisen ja venymisen. Ammoniakkiviina auttaa säilyttämään värillisten tavaroiden kirkkauden. Näitä lisäaineita kannattaa kokeilla pyykinpesussa.

  2. Vaikka käytettäisiin laadukkaita pesuaineita, pesutulos voi olla epätyydyttävä – asiat näyttävät tylsiltä, ja tahrat eivät ole täysin pestyjä. Ruokasuola onkin todellinen pelastus! Kun sekoitat jauheeseen hieman suolaa, huomaat vaatteiden huuhtoutuvan paremmin ja nopeammin, säilyttäen samalla värien kirkkauden. Sokerilla ja ammoniakkiviinalla on myös omat taikavoimansa pesujen parantajina.

  3. Täytyy myöntää, että en ole aiemmin kokeillut ruokasuolan käyttöä pyykinpesussa, mutta tämä vinkki vaikuttaa todella hyödylliseltä! Sokerin lisääminen pesuaineeseen myös kiinnostaa kovasti, erityisesti värikkäiden vaatteiden suojaamiseksi. Kiitos tehokkaista ja yksinkertaisista neuvoista pyykin laadun parantamiseksi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten