KotiVinkit vaatteiden hoitoonMitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Mitä säästäväiset kotiäidit lisäävät pyykinpesuaineeseen: Näin vähennät jätettä

Vaatteiden pitäminen puhtaana ja raikkaana – tärkeä tehtävä jokaiselle kotiäidille.Joskus, vaikka käytettäisiin laadukkaita pesuaineita, pesutulos voi olla epätyydyttävä – asiat näyttävät tylsiltä, ja tahrat eivät ole täysin pestyjä.

Tällaisissa tapauksissa on olemassa yksinkertaisia ja tehokkaita lisäaineita, jotka tehostavat pesuaineen vaikutusta ja auttavat säilyttämään värien kirkkauden ja kankaiden valkoisuuden.Tässä on 3 todistettua tapaa parantaa pyykin laatua.

Ensinnäkin tavallinen ruokasuola voi myös tehdä ihmeitä.Yksi ruokalusikallinen per pesu on aivan riittävä.Kun jauhe sekoitetaan suolaan, huomaat, että se huuhtoutuu paljon aktiivisemmin pois kankaan kuiduista, jolloin pesu sujuu paremmin ja nopeammin eikä vaatteiden väri vahingoitu.

Toiseksi, hyvä pesuaineen tehostaja on tavallinen sokeri.Jo yksi ruokalusikallinen riittää säilyttämään kankaiden lumivalkoisen värin ja suojaamaan villa- ja silkkitavaroita vääntymiseltä ja venymiseltä.Sokeri auttaa myös estämään värillisten tavaroiden kirkkauden menettämisen ja irtoamisen.Lisää se hoitoaineosastoon ja muista kaataa myös pesuaine.

Kolmanneksi tehokas tehosteaine on ammoniakkiviina , joka auttaa säilyttämään värillisten tavaroiden kirkkauden.Tätä tarkoitusta varten valmistetaan liuos lisäämällä enintään ruokalusikallinen ammoniakkia viiteen litraan vettä.Lisää pesun yhteydessä noin neljä ruokalusikallista tätä liuosta pesukoneen rumpuun yhdessä pesuaineen kanssa.

Nämä lisäaineet auttavat tehostamaan pyykinpesuaineesi vaikutusta, jolloin tahrat ja lika poistuvat tehokkaammin.Kokeile näitä edullisia ja kustannustehokkaita tapoja pitää vaatteesi tahrattoman puhtaina ja raikkaina.