KotiKeittiön niksitMitä keholle tapahtuu, jos luopuu maitotuotteista kuukaudeksi: lääkärien vastaus

Mitä keholle tapahtuu, jos luopuu maitotuotteista kuukaudeksi: lääkärien vastaus

Intialaisten asiantuntijoiden mukaan maitotuotteista luopumisella kolmeksi viikoksi on useita etuja.Loppujen lopuksi sen avulla pääset eroon tyydyttyneiden rasvojen, sokerin ja suolan liiallisesta kulutuksesta, joiden liialliset annokset voivat olla haitallisia.Asiasta kertoo The IndianExpress.

Tohtori Dilip Guden mukaan rasvaisten maitotuotteiden säännöllinen käyttö voi pahentaa sydän- ja verisuonitauteja, diabetesta ja jopa Alzheimerin tautia.Toinen asiantuntija tohtori K.S.Gupta lisää, että tällainen ruokavalio johtaa joidenkin ihmisten huomattavaan laihtumiseen, mutta vaikutus on täysin yksilöllinen.

Lisäksi maitotuotteiden välttäminen kuukauden ajan edistää ruoansulatusta , erityisesti niillä, joilla on laktoosi-intoleranssi.Keho ei enää pysty käsittelemään maitosokeria, mikä vähentää ilmavaivoja, kaasuja ja ripulia.

Muun muassa maitotuotteiden välttäminen palauttaa happo-emästasapainon , mikä on erityisen hyödyllistä ärtyvän suolen oireyhtymässä.Ja 4 viikon kuluessa on havaittavissa ihon elpymistä ja ikääntymisprosessien hidastumista.Syy – vähentyneet tulehdusreaktiot ja hormonaaliset häiriöt, jotka johtuvat tällaisista tuotteista.

Mahdollisten ravintoainepuutteiden kompensoimiseksi lääkärit suosittelevat komplekseja, joissa on kalsiumia, proteiinia ja D-vitamiinia.Soija, pähkinät, tofu ja vihannekset ovat myös hyviä vaihtoehtoja.Samaan aikaan maitotuotteiden täydellinen poisjättäminen ei todennäköisesti ole terveydelle haitallista, jos ruokavalio on tasapainoinen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten